LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poznati serijal o tajnom agentu

Slavni glumac zabrinut zbog komentara javnosti o potencijalnom preuzimanju uloge Jamesa Bonda

Javnost će biti bijesna.

Javnost će biti bijesna.

Glumac Jamie Dornan, kojeg najviše pamtimo po ulozi Christiana Greya u filmu Pedeset nijansi sive, rado bi se okušao u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta – Jamesa Bonda, no zabrinut je kako bi javnost na to reagirala.
– Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, a posebno u našem poslu. Sjetite se samo reakcija koje su uslijedile nakon što je Rob dobio ulogu Batmana, pa 90 posto ih je bilo negativno. – istaknuo je Jamie u razgovoru za Esquire.

Također je komentirao kako su slični komentari bili i za zadnjeg Jamesa Bonda, Daniela Craiga koji se danas,pak smatra jednim od boljih glumaca koji je utjelovio Bonda.
– Vrlo je uznemirujuće kada vidite koliko ljudi bjesne zbog glumaca. A što se onda dogodilo? Daniel Craig je briljirao i to je promijenilo cijelu Bondovu energiju. Tako se i svim zagovornicima na koncu sviđa ono što je Rob učinio s Batmanom, dodao je Jamie.

Još se ne zna koji glumac će naslijediti Craiga, a Jamie ne skriva uzbuđenje zbog mogućnosti preuzimanja te uloge.
– Jako je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, riječ je mahom o glumcima iza kojih je pregršt odličnih projekata.

Uz Jamiea, najviše se kao potencijalni Bond spominju britanski glumci Idris Elba i Henry Caville, a neko vrijeme se šuškalo kako će se u ulozi možda naći i žena. 
FOTO: UNSPLASH