LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za kvizoljupce

PMF najavljuje zabavni pub kviz s humanitarnim karakterom

Sav prihod od kotizacija bit će doniran u humanitarne svrhe udruzi Savao.

Sav prihod od kotizacija bit će doniran u humanitarne svrhe udruzi Savao.

U ponedjeljak, 8. travnja, u pubu Oliver Twist održat će se poseban događaj koji će okupiti ljubitelje kvizova i podržati humanitarnu akciju. Hrvatska akademska zajednica Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska akademska zajednica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu organiziraju PMF kviz s početkom u 19:30 sati. Ovaj događaj pruža izvrsnu priliku za testiranje znanja iz raznih područja, uključujući pitanja vezana za sve odsjeke PMF-a, film, glazbu, povijest, sport i mnoge druge teme.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatska akademska zajednica pri PMF-u (@hazpmf.zg)



Timovi će biti sastavljeni od 3 do 5 članova, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 2€ po članu. Sav prihod od kotizacija bit će doniran u humanitarne svrhe udruzi Savao koja pruža pomoć beskućnicima i obiteljima u potrebi. Osim toga, sudionici su pozvani da donesu konzerviranu hranu poput pašteta, ribe, mesnih naresaka te higijenske potrepštine i druge prigodne donacije koje će također biti proslijeđene udruzi Savao.

Broj timova koji mogu sudjelovati na događaju je ograničen, stoga se sudionici potiču da se što prije prijave putem poveznice
 
FOTO: UNSPLASH