LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti / Svijet

Nasilje potaknulo prosvjetne radnike iz Srbije da izađu na ulice, u fokusu je borba za dostojanstvo

U fokusu prosvjeda je prije svega zaštita dostojanstva, a jedan od zahtjeva je i da im se dodjeli status službene osobe čime bi bili zaštićeni kao i drugi djelatnici u državnim javnim službama.

Procurili brojevi čak 500 milijuna korisnika WhatsAppa, hakeri trljaju ruke

Među podacima se nalaze i brojevi hrvatskih korisnika, a čini se da hakeri trenutno u posjedu imaju čak brojeve od 650 tisuća korisnika koji koriste WhatsApp.

Nakon što je dobila otkaz jer je snimala za OnlyFans, učiteljica se oglasila: „Problem su male plaće”

Učiteljica koja je snimala sadržaj za OnlyFans nije oklijevala oko priznanja da je sadržaj sniman u učionici, no rekla je kako je to radila nakon nastave ili vikendom kada nije bilo učenika.

MALO MORBIDNO! Za učenike iz Novog Zelanda organiziralo se natjecanju u hvatanju - štakora

Natjecanje je trajalo 100 dana, a u izazovu je sudjelovalo 40 učenika koji su uhvatili čak 600 štakora. Pobjedu je odnijela Bella McRitchie-King koja je uhvatila 64 glodavca, a odmah iza nje pozicionirao se dječak od pet godina s ulovom od njih 60.

Ronaldo pozdravio dječaka, a njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama

Izraz dječakova lica rekao je puno, a njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama.

Zastrašujući 'crash test' prezentira kako izgleda sudar pri brzini od 150 km/h

Kako bi ovaj zahtjevan test bio proveden u sigurnim uvjetima, YouTuberi su morali iznajmiti zrakoplovnu pistu, a na istu su postavili čak 72 betonska bloka, ukupne težine 86 tona.

„Mauna Loa”, vulkan koji se nalazi na Havajima, eruptirao je prvi put nakon 1984. godine

Gotovo četiri desetljeća je prošlo otkad je eruptirao najveći vulkan na svijetu imena Mauna Loa na području Havaja čija erupcija ne bi trebala ugroziti obližnje stanovništvo.

Rastom cijena duhanskih proizvoda EU želi do 2040. dobiti ''tobacco free'' generaciju

Sukladno Uredbi o visini trošarine na duhanske prerađevine i duhanske proizvode minimalna trošarina na cigarete 17,76 kuna za pakiranje od 20 komada, što u konačnici dovodi do maloprodajne cijene od 28,71 kunu po pakiranju. U osnovi, dakle, govorimo o poskupljenju od najmanje 10-ak kuna po pakiranju u odnosu na trenutne cjene u RH.

Frizer pokrenuo projekt kojim 'frizira' beskućnike, a jedna od posljednjih transformacija ganula je mnoge

Transformacija koja je uslijedila mnoge je ostavila bez teksta, a ljudi u komentarima bili su oduševljeni te zahvaljivali Joshui što na ovaj način pomaže ljudima.

Kontinuirani porast cijena: Stručnjakinja otkriva koji će proizvodi najviše poskupjeti

Namirnice koje stanovništvo najviše troši, poput kruha, mlijeka, krumpira, jaja i svinjetine, bilježe najveći rast cijene, više od 40 posto.