LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Zanimljivosti

Za studente i studentice održano predavanje o toksičnoj muškosti

Predavanje je održano u sklopu Festivala rodne ravnopravnosti ROAЯ, koji se održava u sklopu obilježavanja 50. obljetnice osnutka Sveučilišta u Rijeci, a kojim Sveučilište kroz predstavu, film i dijalog promiče temu rodne ravnopravnosti i jednakosti.

Ovu stvar na svojem automobilu morate redovno kontrolirati, u suprotnom bi moglo doći do velikih kvarova

Preporučljivo je kontrolirati ulje na ravnoj podlozi kada je motor automobila ugašen, ali ne odmah nakon što se ugasi, već nekoliko minuta nakon što je ta radnja dovršena. Tako znamo da se ulje iz svih dijelova motora slilo u karter te se tek tada može izmjeriti stvarna količina ulja.

50% vjerojatnosti oborina – što to uistinu znači?

Prije izlaska iz kuće pogledate vremensku prognozu, a pored ikonice za kišu piše 30%. Jeste li se ikad zapitali što točno znači da je vjerojatnost oborina 30%?

„FARAWAY”: tamo, tamo da putujem...

Upadaj u ReCeNzAcIjU!

Ovo je trik kojim možete pogledati poruku na WhatsAppu bez da je zapravo otvorite

Postoje trikovi na WhatsAppu koji vam mogu pomoći da pregledate sadržaj poruke i prije otvaranja same poruke, jer slažu se mnogi, otvoriti i ne odgovoriti na poruku je nepristojno, ali često jednostavno predvidimo neke stvari.

Ovako bi vaše omiljene „Disney” princeze izgledale u stvarnosti

Svaka je princeza prikazana u živopisnoj stvarnosti, a riječ je o svim onim princezama koje su inspirirale mnogu djecu i čije priče o hrabrosti, ljubavi i samopouzdanju nekima od njih nastavljaju biti inspiracija i danas.

Ninja kornjače u potpuno drugačijem izdanju

Seth Rogen, Ice Cube, Maya Rudolph, Jackie Chan, Paul Rudd – tek su neka imena koji će svoje glasove posuđivati u ovom animiranom projektu čija prva najava uglavnom dobiva vrlo pozitivne kritike.

Smije li se vruća hrana hladiti u hladnjaku? Riješite ovu dilemu jednom zauvijek

Mnogi se pitaju i što je sa stavljanjem vruće hrane u hladnjak, a kako objašnjavaju stručnjaci, nije problem u jelu koje se pokušava ohladiti, već u ostalim namirnicama. Zbog kondenzacije vode u hladnjaku namirnice poput salate se mogu brže pokvariti.

Počela je druga sezona zabavno-natjecateljskog showa „Survivor”

Show se sastoji od dvaju timova, crvenog i plavog, a njihov je cilj nadigrati jedni druge te tako osigurati daljnje mjesto u natjecanju.

Budite oprezni! Ove su lozinke najčešće u svijetu, previše su jednostavne i lako ih je probiti

Na popisu se uglavnom nalaze logički nizovi brojki ili jednostavne riječi.