LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Vijesti

Otvorene prijave na Business Matchmaker – za studente ekonomije

Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta i udruga eSTUDENT povezuju studente s predstavnicima 25 poduzeća. Prijave za sudjelovanje traju do 23. travnja.

FPZG na Brijunima organizira konferenciju o manjinama, migracijama i sigurnosti; prijave u tijeku

Konferencija će se baviti temama nacionalnih manjina u demokratskim društvima, migracijama i migracijskim politikama, ali i globalnim sigurnosnim izazovima. Okupit će akademike i stručnjake različitih područja iz Hrvatske i inozemstva.

Studenti osmislili sustav za filtiriranje morske vode i pročišćavanje zraka od plastike

– Raduje nas što naši studenti svoje znanje i vještine stečene kroz studij u predavaonicama pretaču u proizvod koji ima veliki potencijal za široku upotrebu, s naglaskom na veliki problem mikroplastike s kojim se susreće cijeli svijet. – poručili su sa Sveučilišta u Splitu.

Počele prijave za upis na Veleučilište „Lavoslav Ružička” bez obveze polaganja državne mature

– Kandidati koji su četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje završili prije 2010. godine i nisu se prijavili za polaganje državne mature, mogu se upisati u I. godinu u statusu izvanrednog studenta. – navode s vukovarskog Veleučilišta.

NA FFOS-u osnovan Estetički laboratorij; danas prikazuje film „White Riot”

– Estetički laboratorij svojim bi aktivnostima pokrivao dijelom praktičnu (seminarsku) nastavu iz filozofskih kolegija, ali jednako tako i niz drugih znanstvenih grana kojima je bliska tematika ovog humanističkog područja. – napisao je izv. prof. dr. sc. Boško Pešić.

Donosimo novo radno vrijeme objekata prehrane Studentskog centra u Rijeci

Riječki SC objavio je radno vrijeme svojih restorana, kafića i buffeta.

Ponovno haraju poruke koje se šalju s lažne e-adrese zagrebačkog sveučilišta

U tijeku je još jedna u nizu phishing kampanja kojima se putem interneta žele ukrasti podaci korisnika ili ih oštetiti na drugi način.

Pronađite posao iz snova još lakše – dođite na Virtualni dan karijera INA Grupe

Ove godine imate priliku iz udobnosti svog doma pregledati otvorene pozicije u sklopu Virtualnog dana karijera Growww 15. travnja! Uključite se na događanje, izaberite posao po svojoj mjeri i pošaljite životopis kako biste i vi postali dio super tima!

Odgađaju se studentski izbori na Veleučilištu u Šibeniku

S Veleučilišta u Šibeniku navode da se zbog pogoršane epidemiološke situacije odgađaju studentski izbori za 12. svibnja.

Studentski centar u Splitu mijenja radno vrijeme i otvara novi ured student servisa

Splitski studenti studentski će servis moći posjetiti čak do 22 sata na adresi Cvite Fiskovića 3, no po novome će moći koristiti usluge i u novom uredu u Spinutskoj ulici.