LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Vijesti

Utjecaj koronavirusa na obrazovanje – jedna je od tema Sajma stipendija i visokog obrazovanja

Sajam stipendija i visokog obrazovanja prvi će se put održati virtualno, i to 25. studenoga od 10 sati. Voditeljica projekta otkriva njegove ovogodišnje specifičnosti, poteškoće s kojima se susrela prilikom organizacije događaja i očekivanja.

S FFZG-a kažu da ima 10-ak neriješenih molbi, Zbor tvrdi – ima ih oko 70

Komunikacija između Uprave, studentske službe i studenata FFZG-a i dalje je vrlo problematična, zbog čega ispaštaju studenti kojima još uvijek, 7 dana od isteka roka upisa, nisu odobrene molbe za upis u višu godinu studija.

Otvorene prijave za 5. generaciju FER-ova startup inkubatora SPOCK

– Odabrani sudionici kroz šestomjesečni program edukacije dobit će priliku povezati se sa stručnjacima, mentorima, investitorima i partnerima koji će im svojim znanjem i iskustvom pomoći da svoje ideje pretvore u profitabilna rješenja i uspješne startupe. – poručuju iz SPOCK-a.

Predsjednik SZZG-a pojasnio zašto pojedine menze ne rade

Predsjednik Zbora objasnio je zašto su pojedine linije menzi u Zagrebu zatvorene kao i zašto uopće ne rade menze na Ekonomskom i Filozofskom fakultetu.

Sveučilišni zbor ima novog/starog predsjednika!

Funkciju predsjednika splitskog sveučilišnog studentskog zbora ponovno će vršiti Mateo Marušić, student FESB-a.

Zadarski studenti podržali djelatnike menze u štrajku, Studentski zbor to nije smio

Studenti Sveučilišta u Zadru podržali su djelatnike Agencije za studentski standard u štrajku. Sveučilište štrajk i dalje smatra neutemeljenim, a izvor iz Studentskog zbora tvrdi da je na njegove članove izvršen pritisak da ga on ne podrži.

VIDEO: Neradnici, lijenčine i vječni studenti – tko je zapravo „Banda s Filozofskog”

Studenti Filozofskog na Dan fakulteta objavili su video koji ruši sve stereotipe, pozvavši sve da im se pridruže u borbi za Sveučilište.

Priprema se karantena za riječke studente; bit će omogućena i dostava hrane

Smještaj bi trebao imati 10 soba, a koristit će ga studenti u samoizolaciji koji ne mogu otići kući. SC će im osigurati dostavu hrane.

Jedno sveučilište prelazi na online nastavu, a u Osijeku ima 14 zaraženih studenata

Zbog pogoršane situacije s koronavirusom, mijenja se način održavanja nastave na fakultetima. Donosimo pregled situacije u Puli i Osijeku.

Uskoro prvi virtualni sajam pravnih poslijediplomskih programa iz SAD-a

Ovog studenoga hrvatskim studentima prava i diplomiranim pravnicima svoje programe predstavit će prestižna američka sveučilišta. Posjetitelji će dobiti informacije o studijskim programima, prijavama, troškovima studija i života na LL.M. programima u SAD-u te o dostupnoj financijskoj potpori za studij.