LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Studentski život

Organizira se lov na blago po gradu – za Erasmusovce i sve zainteresirane građane

– Može se prijaviti ekipa do tri osobe. Aktivnost uključuje timski rad, rješavanje izazova s popisa na zanimljiv i kreativan način i mnogo zabave. – ističu iz CINAZ-a.

Ovog petka održava se radionica na temu mobilnosti; saznajte kako sudjelovati

Cilj Eurodesk lunaparka jest otkriti iskustva i prednosti Erasmus+ programa. Ove godine glavna tema je mobilnost, a događaj će se održati u petak, 23. listopada.

Evo koje su razine prava, što one znače i kako provjeriti stanje na iksici

Znate li što znače razina prava 1, 2 i 2,5? Koliki je iznos subvencije na koji proizvod u studentskim restoranima i koliko novca smijete dnevno potrošiti? Donosimo odgovore na ta i druga pitanja!

bonbon predstavlja SIMer – pakete mobilnog interneta za studente

Paketi veličina od 15 do 120 GB prometa namijenjeni su studentima kako bi spremno dočekali održavanje nastave u virtualnim predavaonicama. Ponudu prati i vrijedna nagradna igra u kojoj je moguće osvojiti prijenosno računalo ili godišnje zalihe besplatnog podatkovnog prometa.

Otvorene prijave za IT Challenge; najbolji tim studenata osvojit će 10 tisuća eura

– Ovogodišnje natjecanje teži razviti digitalna rješenja koja će podržati različite sfere dekarbonizacije i srodne inicijative, pomažući tvrtkama i društvu u cjelini u borbi s klimatskim promjenama. – ističu iz Atosa.

Urnebesni student Branimir u Milijunašu osvojio 64 tisuće; nastavlja igru

Diplomirani politolog u Milijunašu je pokazao zavidno znanje, a nastavak igre slijedi u sljedećoj emisiji u kojoj ima priliku doći do milijunskog iznosa.

Treći listopadski vikend u znaku Filmske RUNDE; ulaz je besplatan

Ovog petka i subote u sklopu Filmske RUNDE moguće je pogledati vrlo bogat program hrvatskog kratkometražnog filma. Ulaz je na sve projekcije besplatan.

FOTO: Donosimo grafite oko SC-a koji su prava umjetnost, a često ostanu nezapaženi

Osim što je tu za studente kada ogladne ili se žele kulturno uzdizati, SC je idealna lokacija za one koji žele baciti oko na zapanjujuću uličnu umjetnost.

Hrvati opet pokazali veliko srce: studentica u 26 sati prikupila novac za nova kolica

Koliko god im teško bilo i samima, ljudi se uvijek iskažu kada je potrebno prikupiti novac za nekoga kome je potrebna pomoć. Nisu razočarali ni sada kada je studenica Helena trebala prikupiti novac za nova kolica.

SKC Sveučilišta u Rijeci traži studente koji će se priključiti realizaciji STIFF-a

Raspisan je natječaj za volontiranje na STIFF-u na pozicijama: asistent voditelja društvenih mreža, fotograf, snimatelj, koordinator popratnog programa. Prijave se zaprimaju do 20. listopada.