LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Studentski život

Svećenik objasnio mladima: „Životinje služe za emocionalno zadovoljenje, ali nisu članovi obitelji”

– Don Ante se dotakao brojnih pitanja u odnosu čovjeka i životinje, odnosno kućnog ljubimca – ispričali su studenti i mladi okupljeni u Hrvatskom nadzemlju.

Rezultati ankete: „Smatram da je većina fakulteta u Zagrebu teža nego u drugim gradovima”

Donosimo rezultate ankete u kojoj smo vas pitali koje biste fakultete i studijske programe svrstali pod teže, odnosno zahtjevnije, koje pod lakše i smatrate li takvu podjelu opravdanom.

„U Zoni: Nagrađivana splitska karikaturistica o svojim neobičnim projektima i izazovima studentskog života

– Mihaela Erceg na snimanje podcasta vratila se kao studentica zadnje godine animacije na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti i vjerujemo da će svojim razmišljanjima i porukama biti inspiracija mnogima, ne samo mladim umjetnicima – rekao je Goran Biličić iz Info zone.

200-tinjak studenata u gradskom parku započelo rat grudanjem; prolaznici zgroženi

– Ovo pokazuje čistu bezobzirnost prema zdravstvu i pritisku pod kojim se ono nalazi. – rekao je jedan od prolaznika.

Studenti otkrili što je presudno ako su im kućni ljubimci suputnici u studentskom životu

Studentski život izvan mjesta prebivališta sam je po sebi dovoljno stresan, pa kako uz to balansirati brigu o kućnim ljubimcima? Odgovor smo doznali od studenata koji ih imaju!

MILIJUNAŠ: Predsjednik Studentskog zbora Stomatološkog fakulteta osvojio 32 tisuće kn – evo što je morao znati

Donosimo 11 pitanja na koja je morao odgovoriti student Stomatološkog fakulteta prije nego je kući odnio više od 32 tisuće kuna, zadovoljan i pun planova.

VIDEO: Mladi snimili spot pjesme „Nebo moje duše”, produkciju potpisuje duhovnik splitskih studenata

Na Krštenje Gospodinovo, navode iz Ureda za pastoral mladih SMN-a, objavljen je novi spot u produkciji predstojnika Ureda i duhovnika studenata Sveučilišta u Splitu.

Ne znate što biste za Valentinovo? Josipa Lisac priprema koncert

– Na ovom jedinstvenom nastupu set-listu će ispuniti njene brojne velike pjesme iz karijere duže od pola stoljeća. – najavljuju organizatori valentinovskog koncerta Josipe Lisac.

Dva komičara vode novi podcast „U Zoni”; prvi im je bio u gostima prvi glasnogovornik Torcide

– Naši su gosti osobe koje su svojim aktivnostima pokrenule kotač pozitivnih društvenih promjena u gradu Splitu, a baš je Dado Lelas pravi primjer i ponosni smo što smo upravo s njim otvorili prvu epizodu. – navode iz Info zone.

Nemaju svi iste uvjete za praćenje online nastave – problem su često ukućani i Internet

Virtualna nastava uskoro će ponovno biti u punom jeku, a studenti je prate više ili manje uspješno, ovisno u situaciji. Dok jednima smetaju ukućani i cimeri te nestabilna internetska veza, drugi se mogu pohvaliti savršenom poslušnošću tehnologije.