LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Studentski život

Projekt „Agronom za 5” studenata Agronomskog fakulteta

Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu projekt „Agronom za 5” promovira agronomsku struku među mladima i potiče ih na upisivanje fakulteta. Dekan ističe važnost agronomije u budućnosti, dok studenti aktivno sudjeluju u prezentaciji studijskih programa i organizaciji radionica kako bi potaknuli mlade na razvoj u tom području.

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!

Kampanjom kojom Heineken promiče odgovorno ponašanje pridružilo se 4000 ljubitelja gejminga, koji su više od 130 000 puta odigrali Player 0.0 online igricu.

Pametna ulaganja uz OTP studentske kredite

Trebaš li dodatna sredstva kojima ćeš slobodno raspolagati sa svojeg tekućeg računa? Bilo da je u pitanju putovanje, novi bicikl ili romobil za odlazak na faks ili pak dodatna edukacija koju gledaš već mjesecima, OTP banka ima rješenja za ostvarenje tvojih želja.

HACKULTET – prvo CTF natjecanje za studente o kibernetičkoj sigurnosti

Hackultet natjecanje također je i dio kvalifikacijskog procesa za izbor nacionalnog tima za European Cyber Security Challenge – ECSC natjecanje.

Studenti medicine pokrenuli zanimljiv podcast: „Želimo mlađim generacijama pokazati koliko je medicina lijepa”

Grupa studenata Medicinskog fakulteta u Splitu pokrenula je „Dotursku Ćakulu”, podcast koji medicinu čini pristupačnom svima. Uz obećanje zanimljivih gostiju i raznovrsnih tema, taj podcast postaje i izvor inspiracije za buduće generacije studenata medicine.

Kampusijada ponovno poziva studente na sportska natjecanja, zabavu i druženje

Organizacijski odbor čine studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija.

Biden oprašta ogromne dugove američkim studentima, a koliko duguju naši?

Već visoka školarina u Americi konstantno je u porastu, a kakvi su ti iznosi u usporedbi s cijenama u Europi i Hrvatskoj, donosimo u nastavku.

„Budućnost doktora_ica znanosti" tema je nadolazećeg okruglog stola u Rijeci

U sklopu ovogodišnjeg Festivala znanosti u Rijeci organiziran je Okrugli stol „Budućnost doktora_ica znanosti: Pomicanje granica izvan tradicionalnih akademskih puteva“. Festival se održava 22. travnja, a otvoren je za sve.

Izdvojili smo jeftine direktne letove već od 29 eura za top putovanja ovog proljeća!

Otputujte ovog proljeća u Švedsku za samo 29 eura, ili uzmite povratnu kartu za Italiju ili Maltu za 30 eura. Donosimo čitav popis prijedloga jeftinih povratnih letova do različitih europskih destinacija.

Europska agencija za sigurnost hrane poziva na plaćeni program pripravništva

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nudi mladim profesionalcima iz cijelog svijeta priliku za plaćeno pripravništvo u internacionalnom okruženju u Italiji.