LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Studentski život

10 sjajnih resursa za online učenje

Donosimo vam popis 10 web stranica uz čije besplatne tečajeve ćete ubrzo ovladati temama koje vas zanimaju.

Predstavništvo Europske komisije organizira koncert Pavela, Silentea i Vatre

Građani će koncert moći pratiti na YouTube kanalu Europska komisija Hrvatska. K tome, predstavništvo Komisije podijelit će i 120 pravih ulaznica za Tvornicu.

VIDEO: Nikola Vugdelija o glazbenim projektima, radu u domu, životu u Kaštelima i studiju u Sarajevu

– Sve što radimo i sve čemu stremimo ne ovisi o nikakvim vanjskim faktorima, nego ovisi o nama samima. – jedan je od zaključaka Nikole Vugdelije.

Kako uskladiti učenje s poslom, a uz to imati društveni život?

Dobra organizacija, snalažljivost i svijest o vlastitim mogućnostima neki su od načina kako možete uspješno učiti, zarađivati i imati vremena za druženje s prijateljima, a i studenti su otkrili kako oni uspijevaju u tome.

Studenti opisali što ih čini sretnima – na listi su prazna košara za rublje, miris kiše, obitelj i nedjelja

Jeste li u posljednje vrijeme zastali i razmislili što vas čini sretnima? Mi smo se morali obratiti studentima u razdoblju kada su rokovi blizu i stres postaje očigledan, a dobili smo vrlo zanimljive odgovore.

Druženje s prijateljima, rješavanje akademskih zaostatka – studenti otkrili sutrašnje planove

Uslijed strožih epidemioloških mjera i nestabilnog proljetnog vremena studenti nisu posve sigurni što smiju i mogu organizirati, a da se pritom izvrsno provedu. Njihove odluke potvrdit će da samo trebate biti originalni.

Od planiranja svog vjenčanja, preko diplomskog rada, do vlastitog obrta

Porazgovarali smo s mladom poduzetnicom koja stoji iza vodiča I said yes i I said go girl. Otkrila nam je pojedinosti svojeg uspješnog projekta.

Upoznajte hrvatsku gastronomiju uz studente pobjednike natjecanja „Cooking experience“

U petak, 30. travnja, održava se kulinarska radionica na kojoj će studenti Hotelijerstva i gastronomije pripremiti svoja jela i predstaviti hrvatsku gastronomiju, dok će vas studenti Mediteranske poljoprivrede upoznati s vinima.

VIDEO: Pogledajte spot fantasy priče o potpunom uništenju svijeta riječkog metal benda Zenoth

Zenoth je 2017. sa svojim debitantskim pjesmama osvojio drugo mjesto na dugovječnom Ri Rock Festivalu te tako postao jedan od traženih bendova u Rijeci.

4 glavne prednosti i 4 glavna nedostatka online nastave

Razgovarali smo s nekoliko studenata koji studiraju u Zagrebu i Osijeku o online nastavi i na temelju njihovih odgovora sastavili popis od ukupno 8 prednosti i nedostataka takvog tipa obrazovanja.