LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

Primaju se zahtjevi za jednokratnu pomoć i subvencije studentima i školarcima

Do 19. rujna 2020. godine zaprimaju se zahtjevi za podmirenje troškova prehrane i za poklon-bon za školski pribor za učenike osnovne škole te za jednokratnu novčanu pomoć studentima i srednjoškolcima.

Kako banke pomažu studentima financirati studij?

Iz sandučića virtualnog savjetnika OTP banke izdvojili smo nekoliko čestih i zanimljivih pitanja vezanih uz opcije financiranja troškova studiranja.

Pulski studentski zbor raspisao natječaj za financiranje studentskih programa

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli otvoren je do 7. rujna ove godine.

Opcije fakturiranja za studente freelancere

Sigurno se i među vama kriju kreativni i vješti pojedinci koji posjeduju naplative vještine, ali nemaju otvoren obrt ili tvrtku. Kako onda riješiti naplatu za izvršene usluge?

Objavljena privremena lista dobitnika subvencije za smještaj – isplaćuje se sukladno iznosu stanarine

Studenti koji su se prijavili na natječaj kojim se dodjeljuje subvencija za smještaj studentima slabijeg socioekonomskog statusa na privremenoj listi mogu vidjeti iznos koji će im biti dodijeljen.

Studentski krediti u doba koronavirusa

Studentske financije inače nisu baš sjajne, ali stanje u doba COVID-19 pandemije još je gore. Što studente muči i kako im banke mogu u tome pomoći? Odgovore doznajte u tekstu.

Najavljuju krizna vremena; donosimo par savjeta kako ih učiniti bezbolnijima

Promišljeno upravljanje financijama važno je za kvalitetu života, a u vremenima ekonomske krize to posebno dolazi do izražaja. Budući da jednu takvu upravo najavljuju, donosimo ti par savjeta kako je učiniti što bezbolnijom.

Projektom Drive in kultura prikupljeno 10 tisuća kuna za zagrebačke studente

Jučer, 20. srpnja, potpisani su ugovori s 10 studenata kojima su dodijeljena novčana sredstva prikupljena projektom koji je provela SABMARINE produkcija.

Dio studenata Sveučilišta u Splitu oslobođen plaćanja školarine

Na prijedlog studentskih predstavnika dio splitskih studenata neće morati plaćati participaciju za upis u sljedeću, 2020/2021. godinu.

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru raspisao natječaj za financiranje projekata

Od 15. srpnja do 15. rujna otvoren je natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru za financiranje studentskih projekata.