LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Financije

Snižen prag: objavljena nova rang-lista dobitnika državnih stipendija

Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za posebne skupine studenata trebaju do 27. siječnja 2020. prihvatiti Uvjete stipendiranja kako ne bi ostali bez nje.

I ove godine županija studentima osigurava besplatne karte za vlak

Vukovarsko-srijemska županija redovnim će studentima tijekom ove kalendarske godine ponovno financirati troškove prijevoza vlakom, kako pojedinačne tako i mjesečne karte.

Sad je i službeno: studenti iz pogođenih područja ne plaćaju dom, poznato i do kada

Studenti iz općina i gradova u kojima je proglašena elementarna nepogoda bit će oslobođeni plaćanja stanarine u studentskim domovima od siječnja do srpnja 2021. godine.

Dva zagrebačka fakulteta oslobađaju studente pogođene potresom plaćanja školarine

Studenti čiji su domovi oštećeni u potresima 28. i 29. prosinca bit će oslobođeni plaćanja školarine, ali trebaju podnijeti molbu FPZG-u i KBF-u.

Dodjeljuju se 4 stipendije u mjesečnom iznosu od 1000 kn

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa Veleučilišta u Karlovcu. Prednost će imati kandidati koji su ostvarili dodatna postignuća.

Otvoren natječaj za stipendije od 800 kn; dodjeljuju se studentima deficitarnih zanimanja i darovitima

Raspisan je natječaj za stipendiranje studenata s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije u kategorijama: za deficitarna zanimanja i za izvrsnost.

Dodjeljuje se 100 stipendija za izvrsnost u mjesečnom iznosu od 800 kuna

Do 5. veljače 2021. možete se prijaviti na natječaj riječkog sveučilišta za dodjelu stipendija najuspješnijim studentima.

Studenti iz područja pogođenih potresom oslobođeni plaćanja stanarine u domu!

Studenti iz Sisačko-moslavačke, Zagrebačke i Karlovačke županije od siječnja 2021. ne moraju plaćati stanarinu ako su smješteni u studentskom domu.

Od inventure do sezonca – evo koji se sada studentski poslovi nude

Donosimo 5 oglasa različita karaktera iz naše baze studentskih poslova u gradovima diljem Hrvatske.

Objavljene rang-liste 3. kruga dodjele STEM stipendija

Na stranici MZO-a objavljena je rang-lista 3. kruga dodjele STEM stipendija, a obavijest bi trebala dobitnicima stići i na e-mail. Stipendiju je potrebno prihvatiti do 16. siječnja u 12 sati.