LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam karijera 2024.

Uspješno održan sajam umrežavanja između studenata i poslodavaca u Puli

Na sajmu su bili prisutni informativni štandovi dvadesetak poduzeća i organizacija koje su nudile detaljnije informacije o karijernim prilikama, stručnom usavršavanju, stažiranju i pripravničkim programima.

Na sajmu su bili prisutni informativni štandovi dvadesetak poduzeća i organizacija koje su nudile detaljnije informacije o karijernim prilikama, stručnom usavršavanju, stažiranju i pripravničkim programima.

Mnogobrojni studenti su iskoristili priliku za informiranje i umrežavanje na Sajamu karijera 2024. održanom u utorak 23. travnja 2024. godine na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Glavni događaj uključivao je informativne štandove različitih poduzeća i organizacija te popularni Career Speed Dating.

Na sajmu su bili prisutni informativni štandovi dvadesetak poduzeća i organizacija koji su nudili detaljnije informacije o karijernim prilikama, stručnom usavršavanju, stažiranjima i pripravničkim programima. Studenti su imali priliku postavljati pitanja, dobiti korisne savjete i saznati više o različitim tvrtkama, a na ovogodišnjem sajmu su sudjelovali Kempinski Hotel Adriatic, Aminess Hotels&Resorts, Infobip d.o.o., Maistra Hospitality Group, ISTRA TECH d.o.o.. Uniline d.o.o., Navela d.o.o., Valamar Riviera d.d., Zračna luka Pula d.o.o., C.M.G.C., ROCKWOOL Adriatic d.o.o., Transcom Worldwide d.o.o., Mon Perin d.d., Croatia Sailing Academy, DPoslovi, agencija za zapošljavanje, Cenosco Croatia d.o.o., Lloyds digital, IN2 d.o.o. i British American Tobacco (TDR d.o.o.). 

Jedan od najzanimljivijih dijelova sajma bio je Career Speed Dating, koji je omogućio brz i učinkovit način umrežavanja između studenata i poslodavaca. Ovaj format omogućio je studentima da u kratkim vremenskim intervalima predstave svoje vještine i iskustvo različitim poslodavcima te dobiju povratne informacije o poslovnim mogućnostima i ukupnom dojmu koji ostavljaju.
 

„Želimo još jednom zahvaliti svim poduzećima koja su sudjelovala, kao i svim posjetiteljima koji su pridonijeli uspjehu ovog događaja. Nadamo se da su svi pronašli vrijedne informacije i inspiraciju za daljnji profesionalni razvoj. Za sve koji nisu uspjeli prisustvovati, uskoro će biti dostupne fotografije i video sadržaji na web stranici Centra za razvoj karijera”, poručili su sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli na svojoj službenoj web stranici.

FOTO: SVEUČILIŠTE JURJA DOBRILE U PULI