LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!

Kampanjom kojom Heineken promiče odgovorno ponašanje pridružilo se 4000 ljubitelja gejminga, koji su više od 130 000 puta odigrali Player 0.0 online igricu.

Kampanjom kojom Heineken promiče odgovorno ponašanje pridružilo se 4000 ljubitelja gejminga, koji su više od 130 000 puta odigrali Player 0.0 online igricu.

Uzbudljivo finale natjecanja Player 0.0 Hrvatska održano je prošlog vikenda u Zagrebu, gdje se 32 najboljih virtualnih vozača iz cijele Hrvatske borilo za priliku da se na globalnom finalu natječu s Maxom Verstappenom, trostrukim svjetskim prvakom Formule 1.

Natjecanje je bilo podijeljeno u tri faze: prvo, zagrijavanje i upoznavanje sa stazom, potom kvalifikacije, gdje su vozači postavljali svoje najbolje vrijeme za jedan krug i, na kraju, završno finale, u kojem se najboljih osam borilo za glavne nagrade.

Finalna staza izvučena je neposredno prije finala, što je osiguralo pravedno i nepredvidivo natjecanje, koje u fokus stavlja vještine i brze reakcije vozača. Među njima se istaknuo Luka Matković, koji je svojom izvrsnošću i brzinom zasluženo osvojio prvo mjesto.
 

„Luka Matković ima izvanrednu priliku ne samo predstavljati Hrvatsku na svjetskoj sceni, već i direktno se natjecati s Maxom Verstappenom. Ovo je jedinstvena prilika koja pokazuje kako i virtualne trke mogu otvoriti vrata stvarnim izazovima i iskustvima.” – rekla je Ružica Račić Mršo, direktorica marketinga Heinekena Hrvatska.


Luka Matković nije krio svoje uzbuđenje.
 

„Osvojiti finale Hrvatske i dobiti priliku utrkivati se s Maxom Verstappenom je san snova! Finale je bilo izazovno i za vježbanje i za utrkivanje, svaka čast konkurenciji. Atmosfera je bila nevjerojatna, puna uzbuđenja i strasti. Sjajna podrška navijača dodatno je pojačala adrenalinsku atmosferu. Hvala svima na podršci i nezaboravnom iskustvu, ovo je jedan od onih trenutaka koje ću pamtiti cijeli život!” – izjavio je Luka.


Finale se odvijalo u veseloj atmosferi s natjecateljima i gledateljima, koji su uživali ne samo u simulacijama utrka nego i u Heineken 0.0 pivu te odličnoj glazbi.
 

„Player 0.0. je sjajna prilika za sve ljubitelje vožnje i gejminga da dožive nezaboravno iskustvo i kroz zabavu osvijeste da je najbolji vozač uvijek onaj koji ne pije. Drago nam je što smo na zanimljiv način mogli poslati poruku da je bez obzira na to vozimo li automobil ili simulator, u virtualnom svijetu ili na pravoj cesti, važno da to činimo odgovorno. Veselimo se što ćemo pobjednika odvesti na globalno finale, gdje će imati priliku ne samo susresti Maxa Verstappena, već i pokazati svoje vozačke sposobnosti na međunarodnoj razini.” – dodala je Ružica Račić Mršo.


Više informacija o natjecanju Player 0.0 možete pronaći ovdje

Heineken kontinuirano promiče odgovorno konzumiranje alkohola i sigurnu vožnju, a Player 0.0 samo je jedan od načina kako se ta poruka širi među mlađim vozačima. Uživajte odgovorno!
FOTO: HEINEKEN PR