LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vijesti / Hrvatska

Povodom Svjetskog dana oralnog zdravlja studenti Stomatološkog fakulteta organiziraju „Geronto dan“

U sklopu studentske volonterske inicijative odgovarat će se na pitanja građana te će se obavljati besplatni stomatološki pregledi usne šupljine, zubi i protetskih nadomjestaka.

I ove godine uživajte u prekrasnim svjetlosnim prizorima u Zagrebu

Ovoga tjedna će biti postavljene svjetlosne instalacije na četiri različite lokacije u Zagrebu, a „Festival svjetla Zagreb” će se održati od 20. do 24. ožujka 2024. godine.

Najbrži studenti besplatno putuju FlixBusom u Rovinj na Dane komunikacija!

Nepredvidivo, neuobičajeno i izvan okvira – ali uvijek neupitno kvalitetno, novo izdanje ovog nikad dosadnog festivala kreativnosti i komunikacija otvorilo je prijave, a organizatori i ovom prilikom planiraju iznenađenja i posebne pogodnosti za studente!

Velika novost za varaždinske studente: SC uvodi digitalni potpis i digitalne iksice

Preduvjet za korištenje ovih usluga je aktivirana e-Osobna i Certilia mobileID aplikacija. Studenti navedeno mogu aktivirati tijekom ovog tjedna u varaždinskom Student servisu.

Uspješno završen deveti međunarodni znanstveno-stručni skup u Osijeku

Skup je okupio više od tristo sudionika iz različitih zemalja, a predstavljale su se teme iz područja kulturnih i kreativnih industrija.

Nauči kako organizirati kvartovski festival uz „Pozdrav iz Rijeke!“

Ovog proljeća i ljeta zainteresirani mogu sudjelovati u organizaciji velikog kvartovskog festivala posvećenog riječkoj obali. Nema odbijenica za prijave!

Studenti i učenici morali vratiti gradu Zadru gotovo 15 tisuća eura stipendija

Grad Zadar svojim učenicima i studentima svake godine dijeli stipendije, no za ostvarivanje prava na stipendiju postoje određeni uvjeti.

Profesori ustavnog prava složni: nije moguće da Milanović ostane predsjednik

”Proizlazi iz svih ustavnih odredbi koje jasno određuju koji je položaj predsjednika Republike kao neovisnog jamca stabilnosti vlasti, dakle potpuno neprihvatljivo.”

Koprivnica prestaje biti jedini sveučilišni grad bez studentskog doma?

Sveučilište Sjever u Koprivnici uskoro bi moglo dobiti novi studentski dom sa 103 smještajna kapaciteta. Dovršetak gradnje, opremanje objekta, ishođenje uporabne dozvole te planirano useljenje studenata predviđeni su 2026. godine.

Izabrana je predsjednica Gospodarskog savjeta Sveučilišta u Zagrebu

Gospodarski savjet okuplja dvanaest predstavnika vodećih tvrtki i institucija iz gospodarsko-financijskog sektora, a djelovat će kao savjetodavno tijelo rektora Sveučilišta.