LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Barbiemanija

Novo izdanje mobitela: u ponudu uskoro stiže Barbie telefon!

Novo izdanje ružičastog mobitela omogućit će ljudima digitalnu detoksaciju.

Novo izdanje ružičastog mobitela omogućit će ljudima digitalnu detoksaciju.

Nakon prošlogodišnje popularnosti i pomame oko filma Barbie, stiže još jedna dobra vijest za sve ljubitelje najpopularnije lutke na svijetu. Naime, na svjetskom sajmu mobilnih uređaja najavljeno je da će na tržištu uskoro biti dostupan takozvani Barbie telefon, za koji se predviđa velika potražnja, piše Zimo.

 


VEZANO: Nova Instagram opcija omogućava dopisivanje bez pritiska!


 

Barbiemanija

 

Barbie telefon osmislila je kompanija HMD (Human Mobile Devices), poznata po proizvodnji Nokia telefona. Zasad se telefon samo najavljuje, a cijena i fotografije budućeg uređaja još uvijek nisu poznate.
 

 

Izgled Barbie mobitela

 

Barbie telefon neće biti klasičan model pametnog mobitela, već se radi o preklopnom uređaju koji nema napredne opcije pametnog telefona, poput zaslona osjetljivog na dodir i mogućnosti povezivanja na internet, te sadržava staromodne tipke. Ono što je zanimljivo je da će mobitel biti ružičaste boje sa šljokicama te je namijenjen isključivo telefoniranju i slanju poruka.

 

Digitalna detoksacija

 

Glavna zamisao Barbie mobitela je zapravo bijeg od tehnologije i konstantnih obavijesti kojima smo stalno okruženi. Taj mobitel poslužit će ljudima kao drugi uređaj, koji će služiti za osnovnu komunikaciju i digitalnu detoksaciju.

 

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA