LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Sport

Kalkulacije su jasne! Hrvatska reprezentacija treba pobjedu ili bod za siguran prolazak

Uoči utakmice protiv Belgije, Hrvatska se nalazi u relativno povoljnom položaju. Ako izabranici Zlatka Dalića na današnjem susretu ostvare pobjedu, prolazak u osminu finala postaje zagarantiran.

Na Studentskim sportskim subotama zaigrajte graničar i vratite se u djetinjstvo

Program će održavati na dva datuma, a to su 3. prosinac i 10. prosinac i to na studentima dobro poznatoj lokaciji - u sportskoj dvorani Kampus. Kada je riječ o programu, na repertoaru će biti odbojka ali i neke, sada već malo retro aktivnosti, kao što je graničar koji ima moć mnoge vratiti u djetinjstvo.

Ovo je Abi, MMA borac, student i zagrebački dečko s nevjerojatnom životnom pričom

Priča ovog mladića počela je krajnje nesretno, majka mu je preminula, otac nije previše mario te se Abi u ranom djetinjstvu smucao, vrlo često prepušten sam sebi, u krugu popularnog sajma Hrelić. U priču se tada uplela Zejna, gospođa za koju Abi vrlo često kaže kako mu je ona jedina i prava majka.

Nastupe Hrvatske reprezentacije pratit će i studenti: u SD-u Stjepan Radić organiziran navijački korner

U dvorani Pauk, koja se nalazi unutar Studentskog doma Stjepan Radić, za studente će biti organizirano javno praćenje Hrvatske reprezentacije.

Više od 44 milijuna lajkova u par sati: Messi i Ronaldo zapalili internet nakon objave zajedničke fotografije

Ronaldo i Messi obilježili su čitavi nogomet u posljednjih 20 godina. Njihov rivalitet i sva dostignuća ostat će zauvijek upisana u povijesne knjige ovog mega popularnog sporta. Stoga, ne treba čuditi da je njihova zajednička fotografija izazvala veliki 'boom' na društvenim mrežama.

Ministar odobrio gledanje utakmica u školama, a za vrijeme nastupa Vatrenih čitavi Sabor ide na pauzu

Dio zastupnika nije zadovoljan s ovakvom odlukom, a Jandroković je takvima poručio da rade nešto drugo u to vrijeme te da nisu prisiljeni gledati utakmicu.

Za sve ljubitelje sporta: u Dubrovniku se organizira prva sportska konferencija

Program konferencije donosi brojna predavanja, radionice i panel-raspravu s nekim od najvećih stručnjaka hrvatskog sporta koji su prepoznati u svijetu.

Sveučilište u Puli izašlo u susret nogometnim fanovima: Kada igra Hrvatska, studenti ne moraju na predavanja!

Ovom hvalevrijednom inicijativom, Sveučilište želi studentima omogućiti da uživaju u sportu i druženju te da barem nakratko predahnu od studentskih obveza. 

Znate li tko su Ivusik, Diđan Lovren, Petkovik? Strani YouTuber pokušao predstaviti Vatrene pa nasmijao Hrvate

Strani YouTuber odlučio je predstaviti popis nogometnih reprezentativaca koji će na nadolazećem Svjetskom prvenstvu braniti hrvatske boje.

Nakon prolaza iz A u S ligu, FIPU uvjerljivo odnosi pobjedu u prvoj disciplini natjecanja

Završila je prva disciplina treće sezone Student Esports Tournamenta u organizaciji Good Game Global-a! U dosadašnjem natjecanju studenti su imali prilike boriti se za titulu najboljeg League of Legends (LOL) tima S i A lige, a idući na redu esport naslov je Rocket League.