LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Veronika Franjić
Studentica Novinarstva na Fakultetu političkih znanosti
/VFRANJIC
Datum registracije: 27.03.2019.
Zadnja aktivnost: 11.01.2020.
Kongres studenata psihologije

Uskoro novo izdanje Psihozija, najvećeg studentskog kongresa u regiji

Bliži se 7. kongres studenata psihologije na kojem će sudionici moći predstaviti svoje istraživačke radove, poslušati predavanja stručnjaka te sudjelovati u radionicama. Bit će predstavljene i organizacije koje primaju volontere.
Politologija i društvene znanosti

Pozivaju se studenti na slanje radova za časopis Mali Levijatan

Svi studenti zainteresirani za politologiju i društvene znanosti mogu objaviti svoj rad u časopisu Mali Levijatan. U radovima treba obratiti pozornost na pravilno citiranje, a mogu biti znanstveni i stručni.
Božić na VEF-u

Na Veterinarskom fakultetu održava se humanitarni advent

Organiziranjem adventa udruga Equus želi prikupiti novac za Kristiana Jukića koji ima tumor središnjeg živčanog sustava. Za obožavatelje Harryja Pottera bit će organiziran i kviz.
Južnoslavenski jezici

Otvorene su prijave studentskih radova za međunarodni skup Mostovi

Organizira se skup na temu južnoslavenskih jezika gdje će studenti moći izložiti svoje projekte i radove te će imati prilike sudjelovati na tribinama i okruglim stolovima. Prijave za aktivno sudjelovanje zaprimaju se do 10. siječnja.
Mladi u potrazi za poslom

U Rijeci se održava predavanje o pravima i obvezama na tržištu rada za mlade

Cilj predavanja je podučiti mlade o Zakonu o radu kako bi bili spremni za tržište rada. Osim toga, predavanje će se baviti i studentskim ugovorima, ugovorima o radu i ugovorima na području sporta.
Javni poziv

Otvorene prijave za predstavnike zagrebačkih studentskih domova

Traže se novi članovi studentskih odbora koji će dobiti priliku poboljšati kvalitetu života svojih sustanara u zagrebačkim studentskim domovima.
Advent u Zagrebu

ZET u promet uvodi božićne vlakiće i turistička vozila

Posjetitelji adventa moći će se provozati u božićnom tramvaju iz 1924. u kojem će biti igrokaz i pokloni za djecu. Zbog uvođenja turističkih vozila i izvanrednih linija subotnji vozni red linije 101 bit će izmijenjen.
Božićni duh

Prvi se put organizira Advent u Studentskom domu Cvjetno naselje; donosimo detalje

SD Cvjetno naselje će uskoro oživjeti božićni ugođaj i svojim stanarima prirediti advent u naselju. Sav novac prikupljen prodajom hrane i pića ići će u humanitarne svrhe.
Filmovi i druženje

Studenti osnovali filmski klub na Filozofskom fakultetu u Rijeci

Svi filmoljupci pozvani su na sastanak filmskog kluba studenata na FFRI-ju. Posjetitelji će moći predložiti i pogledati filmove svih vrsta, a kasnije će biti otvorena i diskusija.
Razmjena stručnjaka

Ministrica Divjak moderira okrugli stol na temu Cirkulacije mozgova

Radi poboljšanja hrvatskog znanstvenoistraživačkog tržišta rada, organizira se okrugli stol Cirkulacije mozgova. Rasprava će se dotaknuti tema kao što su odljev i priljev mozgova te veliki gubitak hrvatskih visokoobrazovanih stručnjaka.
UniSport Futsal Liga

Kvalifikacije skupine SJEVER: Bernays bez izgubljenog boda

Na kvalifikacijama skupine SJEVER dogodili su se brojni neočekivani prevrati. Ekipa Edward Bernaysa nije pretrpjela ni jedan poraz, dok VERN’ nije imao ni jednu pobjedu.
Tehnologija i kupovina

Facebook uskoro proširuje mogućnost kupovine preko WhatsApp kataloga na cijeli svijet

Uskoro će kupnja hrane i proizvoda preko WhatsAppa biti dostupna svim korisnicima, a manja će poduzeća također dobiti priliku ponuditi svoje kataloge. Plaćanje će se odvijati izvan aplikacije.
Akcija Humano srce

Sveučilište u Splitu dijeli obroke iz menze beskućnicima

Koliko je ljudskost važna pokazuju djelatnici i studenti Sveučilišta u Splitu koji već četvrtu godinu zaredom poslužuju obroke u prihvatilištu za beskućnike. U akciji su sudjelovali i rektor i prorektorica, a podržao ju je i Studentski zbor.
Effectus

Izdana dopusnica za prvi studij kreativnosti u Hrvatskoj u sklopu diplomskog MBA studija Poslovno upravljanje

Hrvatska dobiva prvi studij kreativnosti na visokom učilištu Effectus. Studij traje četiri semestra, a izvodi se na diplomskom MBA studiju Poslovno upravljanje.
Projekcija filma na FBF-u

Pogledajte besplatno dokumentarni film i kupovinom kokica donirajte u humanitarne svrhe

Studentski zbor FBF-a poziva sve zainteresirane na projekciju dokumentarnog filma „The Inventor” te na diskusiju nakon filma. Posjetitelji će moći kupiti i kokice, a sav prihod ići će u humanitarne svrhe.
Međunarodno gostovanje

Na Odjelu za sociologiju u Zadru održavaju se radionica i predavanje o nacionalizmu i organiziranom nasilju

Sveučilište u Zadru poziva kolege na radionicu profesora Siniše Maleševića o problemu nacionalizma u suvremenom svijetu. Nakon radionice održat će se i predavanje o organiziranom nasilju, a namijenjeno je i široj javnosti.
Europska noć istraživača

Sveučilište u Splitu pripremilo genijalne aktivnosti na Noći istraživača; provjerite o čemu se radi

I ove je godine na Europskoj noći istraživača Sveučilište u Splitu imalo veliku ulogu. Brojni posjetitelji imali su priliku uživati u aktivnostima koje su organizirali djelatnici i studenti splitskih fakulteta, kao što je vožnja na Popaju, degustacija dalmatinskih proizvoda i sl.
Svečana proslava

Agronomski fakultet u Zagrebu obilježava stotu obljetnicu

Svojih sto godina postojanja Agronomski će fakultet proslaviti svečanom sjednicom te dodjelom priznanja, nagrada i zahvalnica. Povodom obljetnice održana su i predavanja gostujućih profesora.
Na današnji dan

Rođen Francis Scott Fitzgerald – autor „Velikog Gatsbyja”

Na današnji je dan rođen jedan od najvećih književnika čiju je genijalnost javnost prepoznala tek godinama nakon njegove smrti. Francis Scott Fitzgerald se od društvenog izopćenika uzdigao do samog vrha da bi se pred kraj života opet spustio na dno.
Misli, osjećaji, ponašanje

10 savjeta za jačanje emocionalnog zdravlja

Zanemarivanjem emocionalnog zdravlja narušavate kvalitetu svojega života. Popravite to vježbanjem, vođenjem dnevnika zahvalnosti i ostalim zdravim navikama koje vam donosimo.