LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni poziv

Otvorene prijave za predstavnike zagrebačkih studentskih domova

Traže se novi članovi studentskih odbora koji će dobiti priliku poboljšati kvalitetu života svojih sustanara u zagrebačkim studentskim domovima.

Traže se novi članovi studentskih odbora koji će dobiti priliku poboljšati kvalitetu života svojih sustanara u zagrebačkim studentskim domovima.

Pozivaju se svi stanari studentskih domova koji žele raditi na unapređenju kvalitete studentskog života u suradnji sa Studentskim zborom i Studentskim centrom u Zagrebu da se prijave na regrutaciju članova studentskih odbora. Moguće se prijaviti za odbore „Stjepana Radića”, „Cvjetnog naselja”, „dr. Ante Starčevića” i „Lašćine”, i to do 9. prosinca do 12 sati.

Kandidati se trebaju javiti na e-mail adresu studentski.zbor@gmail.com. U prijavi trebaju navesti ime i prezime, broj mobitela, studij i ime studentskog doma u kojem žive.

Odbori imaju sedam članova, a mandat im traje godinu dana. Ako se prijavi više od sedam kandidata za pojedini odbor, Povjerenstvo za provedbu intervjua s kandidatima za studentske odbore obavit će razgovor sa svakim od njih te na temelju razgovora odabrati sedam novih članova.

Prema Pravilniku o studentskim odborima pri studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu dužnosti su članova Odbora sudjelovanje u radu i sastancima, predlaganje mjera za poboljšanje stanja, istraživanje problematike koja se tiče života u studentskom domu te kontrola kvalitete usluge studentskih restorana.

Aktivno sudjelovanje mladih u društvu potiče Centar za razvoj mladih kroz projekt Kutak za informiranje mladih koji provodi u partnerstvu s Institutom za stručno usavršavanje mladih, a uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU