LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Effectus

Izdana dopusnica za prvi studij kreativnosti u Hrvatskoj u sklopu diplomskog MBA studija Poslovno upravljanje

Hrvatska dobiva prvi studij kreativnosti na visokom učilištu Effectus. Studij traje četiri semestra, a izvodi se na diplomskom MBA studiju Poslovno upravljanje.

Hrvatska dobiva prvi studij kreativnosti na visokom učilištu Effectus. Studij traje četiri semestra, a izvodi se na diplomskom MBA studiju Poslovno upravljanje.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je 28. kolovoza 2019. godine izdalo dopusnicu visokom učilištu Effectus visokoj školi za financije i pravo, i to za stručni specijalistički studij Poslovno upravljanje – MBA, koji uključuje smjerove kreativnost, inovativnost i analitički menadžment.

Studij kreativnosti prvi je takav u Hrvatskoj s naglaskom na inovativnost i analitički menadžment, a izvodi se na Effectusu od akademske godine 2019/2020. u sklopu diplomskog MBA studija Poslovno upravljanje.

Trajanje studija je četiri semestra, a prva dva semestra su zajednička studentima svih smjerova. Na drugoj godini studenti biraju jedan od četiri ponuđena smjera, a to su: Menadžment financija, Porezi i poslovno pravo, Menadžment ljudskih potencijala i znanja ili Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment.

Završetkom studija studenti stječu naziv Stručni specijalist / Stručna specijalistica poslovnog upravljanja – MBA uz oznaku završenog smjera. Osim kvalitetnog obrazovanja studij jamči i predavače stručnjake i znanstvenike s bogatim iskustvom koji su dokazani i cijenjeni u svome području. Više informacija dostupno je na poveznici.

FOTO: PIXABAY