LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UniSport Futsal Liga

Kvalifikacije skupine SJEVER: Bernays bez izgubljenog boda

Na kvalifikacijama skupine SJEVER dogodili su se brojni neočekivani prevrati. Ekipa Edward Bernaysa nije pretrpjela ni jedan poraz, dok VERN’ nije imao ni jednu pobjedu.

Na kvalifikacijama skupine SJEVER dogodili su se brojni neočekivani prevrati. Ekipa Edward Bernaysa nije pretrpjela ni jedan poraz, dok VERN’ nije imao ni jednu pobjedu.

Kvalifikacije skupine SJEVER za UniSport Futsal Ligu 2019/2020. održane su 19. i 20. studenog 2019. u dvorani Martinovka. U kvalifikacijama su se sukobile ekipe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, VERN’a te ekipa Edward Bernaysa.

Ekipa TVZ-a suočila se s povredom Ivana Fluke, ali je taj gubitak trebao biti nadoknađen s nekoliko novih kvalitetnih igrača. Dogodila se i promjena na klupi – voditelj Petar Lončar postao je igrač, a Ivan Fluka voditelj. Prvu su utakmicu odigrali protiv VERN’a u kojoj su pobijedili 2:1. U drugoj su se utakmici sukobili s ekipom Bernaysa koja je završila porazom TVZ-a te rezultatom 2:1. Posljednja nada za TVZ bila je utakmica protiv ZŠEM-a. U prvih 9 minuta obrana TVZ-a popustila je četiri puta, a na kraju je rezultat bio 7:1 za ZŠEM.

ZŠEM je ove kvalifikacije odradio bez voditelja Kujtima Morina, ali to nije spriječilo ekipu da ostvari dobar rezultat. Prvu su utakmicu odigrali protiv Bernaysa te izgubili 4:1. Odličan rezultat ostvarili su u utakmici protiv VERN’a u kojoj su pobijedili 8:2, a pobjeda 7:1 protiv TVZ-a dovela ih je u elitno kolo kvalifikacija.

Ekipa Bernaysa ostvarila je najbolje rezultate, sve tri utakmice završile su njihovom pobjedom. Pobjedom VERN’a 5:0 zauzeli su prvo mjesto trenutnog poretka. Na drugom je mjestu ekipa ZŠEM-a, na trećem TVZ, a na posljednjem se mjestu s tri poraza našao VERN’.

FOTO: UNISPORT HRVATSKA