LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Poznate rang-liste stipendista osječkog Sveučilišta

Senat osječkog Sveučilišta donio je Odluku o dodjeli 205 stipendija studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Rang-liste donosimo u nastavku.

Senat osječkog Sveučilišta donio je Odluku o dodjeli 205 stipendija studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Rang-liste donosimo u nastavku.

Senat osječkog Sveučilišta na 6. je sjednici donio Odluku o dodjeli studentskih stipendija i potpora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera za akademsku godinu 2017/2018. redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Ukupno je dodijeljeno 205 stipendija, i to prema kategorijama:

  1. A kategorija – stipendije za izvrsnost
  1. B kategorija – stipendije studentima aktivnim sportašima – 10 stipendija
     
  2. C kategorija – stipendije studentima u stanju socijalne potrebe
  1. D kategorija – potpore studentima u stanju socijalne potrebe1 potpora

Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju trebaju dostaviti podatke o žiro-računu, najkasnije do 13. travnja 2018. godine ispunjavanjem obrasca. Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju, a ujedno su ostvarili pravo i na državnu ili drugu stipendiju te ju žele primati, trebaju dostaviti Izjavu o odricanju od sveučilišne stipendije isključivo poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek, najkasnije do 13. travnja 2018. godine

Sva se pitanja i nedoumice mogu uputiti na adresu e-pošte: stipendije@unios.hr, a informacije o prijavama s nepotpunom dokumentacijom i onima koje ne zadovoljavaju uvjete možete potražiti na sveučilišnim stranicama.

 

FOTO: WIKIPEDIA