LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Barbara Božić
/BBOZIC
Datum registracije: 12.08.2015.
Zadnja aktivnost: 27.07.2023.
15. Zagreb VINOcom 2022.

Tradicionalna 'it' lokacija za sve koji znaju nešto o vinu

Nakon dvije godine pauze ljubitelji dobre kapljice napokon su došli na svoje. Kroz čak četiri dana održavanja više od 200 izlagača predstavilo je plodove svog truda i rada, a mi smo probali najbolje od najboljeg.
POSLOVNI SAVJETI

Koliko biste žrtvovali zbog pokretanja vlastitog posla?

Možda vam se čini da danas svatko tko ima dobru ideju može pokrenuti vlastiti posao, no za opstanak poslovanja potrebno je puno više. Nema ničega jednostavnog i lakog u poduzetništvu.
TEATAR EXIT

Čeka nas zanimljiva kazališna sezona

Novu sezonu Teatra EXIT otvara hit predstava Kako misliš mene nema?, a već sljedeći petak na pozornicu dolaze Realisti s čak pet nagrada.
NA DANAŠNJI DAN

Međunarodni dan pismenosti

Danas se obilježava međunarodni dan pismenosti. Cilj ove UNESCOV-e inicijative je podsjetiti međunarodnu zajednicu na status pismenosti i obrazovanja odraslih na globalnoj razini.
STUDENTSKI POSLOVI

Od danas neto iznosi na ugovorima u kunama i eurima

Dvojno iskazivanje iznosa satnica i zarade od danas je obaveza i studentskih poslodavaca.
NAJVEĆI OBRAZOVNI SAJAM U HRVATSKOJ I REGIJI

Sajam visokog obrazovanja i stipendija

U listopadu se održava najveći obrazovni sajam u Hrvatskoj i regiji, a sudionicima donosi sve informacije o mogućnostima financijske potpore studija u inozemstvu i Hrvatskoj.
Sveučilište u Zadru

Međunarodna konferencija o video-igrama

Video Games as a Common Ground znanstvena je konferencija koja će se održati potpuno online te će predstaviti različite pristupe istraživanju video-igara i brojne druge zanimljive sadržaje.
ŠTO KAŽU STRUČNJACI?

Kada ponovno krenuti dejtati?

Prekid nikada nije jednostavan i u tom ti se trenutku čini kao da se svijet srušio. Međutim, s vremenom, ponovno se počneš osjećati vedro i lijepo, ali ne znaš je li pravo vrijeme za dati priliku novoj ljubavi. Što o tome kažu stručnjaci?
IZAĐI NA KRAJ SA SAMIM SOBOM

12 koraka za borbu protiv lijenosti

Sve nas ponekad svlada lijenost, a posebno tada smo jako dobri u pronalaženju razloga zašto nešto nismo napravili. No lijenost, nije nešto što dolazi samo od sebe i može ti ugroziti kvalitetu života.
RUMMOR HAS IT…

Netko blizak širi tračeve o tebi?

Na meti si tračeva? Ne brini, svi smo to doživjeli. Nikada se nije lako suočiti s negativnim šaputanjima, a posebno kada ona ih širi osoba do koje ti je stalo. Donosimo ti 6 stvari koje trebaš učiniti ako saznaš da prijatelj/-ica širi glasine o tebi i bonus savjet kako prepoznati kada je vrijeme za prekid prijateljstva.
STANITE NA KRAJ KAOSU

9 pametnih načina za organizaciju sobe u domu

Ne moraš završiti tečaj dizajna interijera ili zvati u pomoć Mirjanu Mikulec. Uz nekoliko savjeta iskoristi najviše od malog domskog prostora.
Adventske bajke

Čarobna mjesta u vrijeme adventa koja ste možda previdjeli

Kolokviji traju i zabili ste glave u knjige kao nojevi u pijesak kada se boje, a sve što želite jest prepustiti se blagdanskom raspoloženju koje vas lagano hvata. Na radiju već puštaju božićne pjesme, na televiziji su reklame s Djedom Mrazom i sobovima, a i gradovi se polako ukrašavaju za advent. Odmorite se, zaslužili ste!
EXITGAMES ESCAPE ROOM

Iskoristite posljednji Teslin izum kako biste spasili svijet od jurećeg asteroida

Tim društvene suradnje Studentskog.hr našao se u Teslinom laboratoriju. Uspjeli smo sastaviti njegov posljednji izum i sačuvati čovječanstvo od sigurnog uništenja. Imate samo sat vremena, usudite li se i vi pokušati?
Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.
Prikupljanje uzoraka krvi za zakladu Ana Rukavina

eSTUDENT poziva: Dođi u utorak na FER i postani donator krvi

Zaklada Ana Rukavina u stalnoj je potrazi za potencijalnim darivateljima krvotvornih matičnih stanica, a s obzirom na to da je idealna dob darivatelja od 18 do 40 godina, članovi eSTUDENT-a htjeli su važnost ove akcije približiti primarno studentskoj populaciji kojoj i sami pripadaju i potaknuti mlade ljude na ovakvo životno važno djelovanje.
Kopačka solidarnosti

Studenti i poduzetnici zajedno loptom do dječjeg osmijeha

Studenti raznih udruga pod vodstvom eSTUDENT-a i ove godine igranjem nogometa prikupljaju sredstva za obrazovanje i razvoj djece i mladih.
Career and Entrepreneurship Opportunities Conference

CEO konferencija vraća se u Zagreb

Antonija Blaće, Anita Cvetić Oreščanin te mnogi drugi ove će godine na CEO konferenciji s mladima podijeliti svoje životne i poslovne priče.
Najveće sportsko studentsko natjecanje

Otvorene prijave za natjecatelje na ovogodišnjoj Kampusijadi

Studenti i ove godine mogu birati između timskih ili individualnih sportova u čak 20 disciplina, a natjecatelji koji ne žele vježbati samo tijelo, nego i mozak moći će se okušati u dvama kvizovima.
Studenti nagradili poduzetnike

Pliva i Rimac najuspješniji na dodjeli Zlatnog indeksa

Poduzećima i institucijama dodijeljene su jedinstvene nagrade za unapređenja kvalitete studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja. Pliva Hrvatska, Rimac automobili, Zagrebačka banka i ostala hvale vrijedna poduzeća dobila su nagradu „Zlatni indeks 2016."
Ceremonija dodjele nagrade Zlatni indeks

eSTUDENT nagrađuje poduzeća koja doprinose poboljšanju studentskog života

Odabrani studentski zborovi i studentske udruge ocijenili su poduzeća koja su u protekloj godini učinila najviše po pitanju poboljšanja kvalitete studentskog života. „Prijatelji studenata” bit će nagrađeni 21. ožujka 2017. godine.