LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NAJVEĆI OBRAZOVNI SAJAM U HRVATSKOJ I REGIJI

Sajam visokog obrazovanja i stipendija

U listopadu se održava najveći obrazovni sajam u Hrvatskoj i regiji, a sudionicima donosi sve informacije o mogućnostima financijske potpore studija u inozemstvu i Hrvatskoj.

U listopadu se održava najveći obrazovni sajam u Hrvatskoj i regiji, a sudionicima donosi sve informacije o mogućnostima financijske potpore studija u inozemstvu i Hrvatskoj.

Sajam visokog obrazovanja i stipendija - SAS najveći je obrazovni sajam u Hrvatskoj i regiji. Prvi puta je održan 2005. godine, a dugi se niz godina održavao na tri lokacije - u Zagrebu, Rijeci i Zadru – po čemu je bio prepoznatljiv i omiljen među izlagačima i posjetiteljima.

No, zbog globalne pandemije usvojio je virtualni format. Izlagači na SAS-u su različite institucije i organizacije poput državnih institucija, jedinica regionalne i lokalne samouprave (županije, općine i gradovi), hrvatskih i inozemnih javnih te privatnih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola, zatim veleposlanstava i stranih kulturnih centara, privatnih tvrtki te zaklada.

Navedeni izlagači na SAS-u predstavljaju studijske programe, tečajeve i ispite stranih jezika, usluge obrazovnog savjetovanja te programe stipendiranja i financijskih potpora za studij i rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Posebno su zanimljive i mogućnosti za stručne prakse i razvoj karijere.

Paralelno s virtualnim izlaganjem priprema se i zanimljiv popratni program. Program se sastoji od unaprijed snimljenih panela, ali i javljanja uživo na aktualne teme važne učenicima i studentima te njihovim roditeljima i nastavnicima, a organizatori za 2022. spremaju i mala iznenađenja!

Sajam će se održati u srijedu 12. listopada 2022. godine u 12 sati. Priključiti se možeš na digitalnoj platformi, a registrirati se možeš putem poveznice.

FOTO: PIXABY