LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za dodjelu stipendija

Sveučilište u Zadru objavilo je tri natječaja za stipendije: koliko iznose i tko se može prijaviti?

Sveučilište u Zadru dijeli 80 stipendija.

Sveučilište u Zadru dijeli 80 stipendija.

Sveučilište u Zadru objavilo je tri natječaja za stipendije, a to su; Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru, Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima aktivnim sportašima Sveučilišta u Zadru i Natječaj za dodjelu stipendija studentima u stanju socijalne potrebe Sveučilišta u Zadru. Prijave su otvorene do 28. studenog do ponoći.
 

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru


Raspisan je Natječaj za dodjelu 60 stipendija izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru za akademsku godinu 2023./2024. Za primanje dodatnih 120 eura mjesečno mogu se prijaviti studenti viših godina studija koji su stekli najmanje 55 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini, studenti prve godine prijediplomskog sveučilišnog i prijediplomskog stručnog studija te prve godine integriranog prijediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija koji se nalaze na rang-listi za upis na studij među 10 posto najuspješnijih kandidata i studenti upisani na prvu godinu diplomskog sveučilišnog i prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija kojima je težinski prosjek svih ocjena na studiju koji prethodi upisanoj višoj razini studija zaokružen na tri decimale najviši.
 

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima aktivnim sportašima Sveučilišta u Zadru


Sveučilište u Zadru će u akademskoj godini 2023./2024. stipendirati pet redovitih studenata aktivnih sportaša. Mjesečni je iznos stipendije 120 eura.
 

Natječaj za dodjelu stipendija studentima u stanju socijalne potrebe Sveučilišta u Zadru


Natječajem će se dodijeliti petnaest stipendija redovitim studentima u stanju socijalne potrebe za akademsku godinu 2023./2024. Dvanaest stipendija će se dodijeliti studentima slabijeg socijalno-imovinskog statusa, a tri stipendije studentima s invaliditetom. Stipendije za studente u stanju socijalne potrebe u iznosu od 120 eura mjesečno dodjeljuju se studentima viših godina.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA