LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Poziv studentima farmacije i medicinske biokemije na natjecanje u marketinškim vještinama

Pozvani su studenti svih godina studija farmacije i medicinske biokemije, kao i kolege iz Splita i Rijeke.

Pozvani su studenti svih godina studija farmacije i medicinske biokemije, kao i kolege iz Splita i Rijeke.

CPSA – Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students' Association, s Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu, najavljuje Natjecanje u marketinškim vještinama kao izvrsnu priliku za studente farmacije i medicinske biokemije, da kroz jedan vikend istraže svoju kreativnost i potencijal. Sve sudionike očekuje prilika da unaprijede svoje prezentacijske i govorne sposobnosti te da steknu nova znanja i vještine.

Osim toga, očekuje vas i dobra zabava, timski rad te prilika za druženje s kolegama iz Rijeke i Splita. Nije naodmet dodati da će tri najbolje ideje biti nagrađene novčanim nagradama

Natjecanje će se održati tijekom tri dana, od 17. do 19. svibnja, u prostorima Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Pozvani su studenti svih godina studija farmacije i medicinske biokemije, kao i kolege iz Splita i Rijeke. Više detalja o samom natjecanju bit će dostupno prilikom prijave, navode na Facebook stranici CPSA.

Prijave za natjecanje otvaraju se 4. svibnja u 20 sati, a traju do 10. svibnja do 20 sati. Kotizacija za studente iz Zagreba iznosi 5 eura, dok je za studente iz Rijeke i Splita 10 eura. Broj mjesta je ograničen!

Poveznica za prijavu bit će objavljena na Facebook stranici. Prijave traju do 10. svibnja do 20 sati.
FOTO: GETTY IMAGES, ILUSTRACIJA