LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Aplikacija preko koje možete provjeriti koliki je red u menzama!

UniSpoT aplikacija sada služi kao sveobuhvatno središte novosti koje omogućuje više od 6700 studenata tjedno da saznaju najnovije vijesti vezane uz svoje sveučilište.

UniSpoT aplikacija sada služi kao sveobuhvatno središte novosti koje omogućuje više od 6700 studenata tjedno da saznaju najnovije vijesti vezane uz svoje sveučilište.

Sveučilište u Splitu sada ima vlastitu mobilnu aplikaciju koju su osmislili splitski studenti. Aplikacija služi za prenošenje novosti vezanih uz splitsko Sveučilište, a broji već više od šest tisuća korisnika koji su na njoj aktivni unutar jednog tjedna, prenosi Poslovni.hr.


Što sve nudi?


Splitski studenti preko UniSpoT aplikacije mogu provjeriti stanje na iksici, ocijeniti račune koje su dobili u restoranima, vidjeti dnevni meni u menzama i najbolje od svega, provjeriti koliko ljudi čeka u redu putem kamera.

Aplikacija također nudi sve bitne informacije o studentskim poslovima, studenti mogu provjeriti status svojih studentskih ugovora i naći ponude poslova preko Student servisa. Značajka koju su također uvrstili bit će od velike koristi mnogima, a to je mogućnost provjere količine koju još mogu zaraditi bez da dosegnu porezni limit.

Osim toga, na aplikaciji se mogu pronaći i informacije o raznim društvenim i zabavnim događanjima na kampusu i u Splitu.


Kako je nastala?


Na Sveučilištu u Splitu tvrde da je riječ o projektu koji je započeo 2017. godine s namjerom da omogući brzi pristup važnim informacijama za studente pojedinog sveučilišta. UniSpoT aplikacija sada služi kao sveobuhvatno središte novosti koje omogućuje više od 6700 studenata tjedno da saznaju najnovije vijesti vezane uz svoje sveučilište.
 

“U sklopu Studentske udruge Virtualni svijet, koja je vlasnik aplikacije, djeluju mladi splitski inovatori, voditelj projekta Matej Mlakić i glavni developer Dražen Barić, koji ističu kako bez pomoći i sluha pokrovitelja ova misija ne bi bila moguća. U cijeloj priči, osim udruge kao alfe i omege projekta, sudjeluju Studentski zbor Sveučilišta u Splitu, splitski Studentski centar i Sveučilište u Splitu” kažu sa Sveučilišta.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA