LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
2. kolo ZSFL

ZŠEM pokazao da misli ozbiljno na Zagrebačkoj studentskoj futsal ligi

U nedjelju su odigrani susreti 2. kola ZSFL-a. Najraspoloženija je bila ekipa ZŠEM-a koja je timu IB Opreme „utrpala” čak 9 komada.

U nedjelju su odigrani susreti 2. kola ZSFL-a. Najraspoloženija je bila ekipa ZŠEM-a koja je timu IB Opreme „utrpala” čak 9 komada.

Nakon uspješno odrađenog partyja koji je označio početak natjecanja, ono je nastavljeno drugim kolom ovu nedjelju. Vidjeli smo vrlo uzbudljive susrete u obje skupine. U dvije utakmice mogli smo vidjeti čak 9 golova, a uzbudljivo je bilo i u utakmici Kluba zadarskih studenata i Futsal politologije koji su odigrali neriješeno, 4:4.

U prvoj utakmici 2. kola između Sonate i ZG Medije vidjeli smo dosta prilika s obje strane, ali je nedostajalo koncentracije u završnici kod obiju ekipa da dođu do sva tri boda.

Najzanimljivija utakmica odigrala se između Kluba zadarskih studenata i Futsal politologije koja je također završila podjelom bodova. U toj je utakmici ekipa Futsal politologije imala vodstvo od 3:0 i 4:1, ali su se uporni „Zadrani” s igračem golmanom uspjeli vratiti i na kraju ostvariti jako pozitivan rezultat. Moramo napomenuti odličnu igru dečkiju s politologije, ali smo isto tako mogli vidjeti kvalitetu koju posjeduju Zadrani predvođeni Tinom Čirjakom, igračem zagrebačkom futsal kluba Uspinjače.

Osim neriješenog rezultata u prvoj utakmici protiv ZG Medije, ekipa CB Sonate u drugoj utakmici bilježi sva tri boda. Dečki iz Sonate utakmicu otvaraju loše te gube 1:0 od ekipe RIT Croatia (Američka visoka škola za financije i menadžment) pogotkom Marija Šimića koji je svojim prodorima izluđivao obranu Sonate. Do kraja utakmice, CB Sonata ipak uspijeva doći do potpunog preokreta, i to golovima Genga.

Udruga studenata grada Splita bilježi pobjedu od 2:0 protiv ekipe MNK Kozakiva, ali nije sve izgledalo tako idilično na terenu. Možemo reći da su u ovoj utakmici dečki iz „Splita” bili koncentriraniji u završnici te iskoristili sve slabosti Kozakiva koji je u ovoj utakmici pokazao da se tek zagrijava te od njih očekujemo puno bolja izdanja.

U sljedećoj utakmici Slavonska udruga studenata (SUS) pobijedila je oslabljenu ekipu Selecao, koja ovaj put nije bila u punom sastavu zbog klupskih obaveza dečkiju. SUS odlično započinje natjecanje, ali i ekipa Selecaoa zasigurno ima motiv više da se u sljedećoj utakmici iskupi za ovaj poraz.

Još jednu utakmicu prepunu golova gledali smo između ekipe Udruge studenta grada Splita i Ratnika, koja je na kraju završila 5:4. Splićani ponovno idealno otvaraju utakmicu te vode 3:1. Priliku za povratak u utakmicu ima Perković kojem Lukić brani penal. Nakon propuštenog penala, Splićani odlaze na 5:2, ali drama još uvijek nije gotova. Ratnici zadnih 5 minuta utakmice igraju golamana igrača te raspoloženi Mikulić zabija dva gola, što je bilo dovoljno da vidimo dosta nervoze u redovima Splićana. Ipak su do kraja utakmice uspjeli održati netaknutu mrežu te su ubilježili drugu vrijednu pobjedu i istaknuli se kao jedni od favorita ovogodišnje Zagrebačke studentske futsal lige Ožujsko. Svakako su dva glavna pokratača igre kod Splićana bili Labrović i Markić koji su u dvije utakmice zajedno zabili 6 golova. Ratnici se još uvijek traže te usprkos odličnom rosteru igrača poput Perkovića, Peškira i Piplice, još uvijek ne uspijevaju spojiti cijelu utakmicu na razini njihovih imena u svijetu studentskog futsala. Posljednji romantičari ostali su 100% učinkoviti te su ovaj put zabilježili pobjedu protiv ekipe Wemblyja.

Zavičajni klub hercegovačkih studenata (ZKHS) svoju je utakmicu kontrolirao do samog finiša, kada su dečki iz CB De-Ma Utrina nakon presinga zabili za 3:2. U tim trenucima osjetila se mala nervoza u redovima ZKHS-a, no sva pitanja o pobjedniku otklanja Anić koji zabija za konačnih 4:2. Podsjećamo da je ekipa ZKHS-a branitelj naslova te će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći u novoj, možemo reći jačoj konkurenciji.

Do kraja dana još smo vidjeli uvjerljivu pobjedu ZŠEM-a nad IB Opremom od 9:0 te se nadamo da ovaj visoki poraz neće uzdrmati dečke iz IB Opreme jer je još dosta utakmica i bodova u igri.

U zadnjoj utakmici dana vidjeli smo pobjedu 3:1 ekipe MNK Merza predvođene igračima Futsal cluba Nacionala Ugarkovićem i Hučićem. Ipak, nije sve bilo tako lagano, ekipa Nacional juniora protiv koje su igrali, pružila je odličan otpor te su većinu utakmice parirali ekipi MNK Merza koja je složena od nekadašnjih trofejnih juniora Nacionala.

SKUPINA A

RIT CROATIA – CB SONATA   1 - 2
IB OPREMA – ZŠEM   0 - 9
POSLJEDNJI ROMANTIČARI – WEMBLEY   2 - 1
SLAVONSKA UDRUGA STUDENATA – SELECAO   3 - 0
MNK MEGATON – KLUB ŠIBENČANA   0 - 1
CB SONATA – ZG MEDIA   2 - 2

ZŠEM 2 0 0 6
POSLJEDNJI ROMANTIČARI 2 0 0 6
CB SONATA 1 1 0 4
KLUB ŠIBENČANA 1 1 0 4
SLAVONSKA UDRUGA STUDENATA 1 0 0 3
SELECAO 1 0 1 3
ZG MEDIA 0 2 0 2
WEMBLEY 0 0 1 0
RIT CROATIA 0 0 1 0
MNK MEGATON 0 0 2 0
EKONOMETRIJA 0 0 1 0
IB OPREMA 0 0 2 0

SKUPINA B


UDRUGA STUDENATA GRADA SPLITA – RATNICI 5 - 4
MNK MERZ – MNK NACIONAL JUNIORI 3 - 1
ZKHS – CB DE-MA UTRINA 4 - 2
UDRUGA STUDENATA GRADA SPLITA – MNK KOZAKIV 2 - 0
KLUB ZADRANA – FUTSAL POLITOLOGIJA 4 - 4

UDRUGA STUDENATA GRADA SPLITA 2 0 0 6
WANNA BE FUTSAL EKIPA 1 0 0 3
ZKHS 1 0 0 3
MNK MERZ 1 0 0 3
KLUB ZADRANA 0 1 0 1
FUTSAL POLITOLOGIJA 0 1 0 1
RATNICI 0 1 1 1
CB DE-MA UTRINA 0 1 1 1
TRPAKSI 0 0 0 0
MNK NACIONAL JUNIORI 0 0 1 0
MNK KOZAKIV 0 0 1 0
TREŠNJEVKA 0 0 1 0
FOTO: VEDRAN TOLIĆ