LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska konferencija

Studenti i tvrtke okupljaju se oko informatizacije poslovnih procesa na ZŠEM-u

Kako bi se razvila svijest o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, na ZŠEM-u se održava studentska konferencija kojoj je u fokusu upravo management informacijskih sustava.

Kako bi se razvila svijest o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, na ZŠEM-u se održava studentska konferencija kojoj je u fokusu upravo management informacijskih sustava.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa ove godine organizira 9. studentsku konferenciju Management informacijskih sustava koja će se održati 4. prosinca 2017. godine na adresi Jordanovac 110. Događaj je to koji okuplja vodeće tvrtke u Hrvatskoj i najbolje studentske projekte na kolegiju Management informacijskih sustava u području uvođenja ERP (Enterprise Resource Planning) sustava u odabrane tvrtke. 

Osnovni je cilj konferencije predstavljanje najboljih studentskih projekata s temom uvođenja ERP sustava u odabrana poduzeća. U posljednjih nekoliko desetljeća događa se informatizacija poslovnih procesa i javlja se potreba za sustavnim uvođenjem informacijskih sustava u poslovanje te uz ubrzani razvoj tehnologije dolazi do potrebe za edukacijom na području upravljanja informacijskim sustavima. Osnovni principi, kao i napredni primjeri upravljanja informacijskim sustavima, predstavit će se nizom gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse.

Kako bi se studentima – mladim, budućim stručnjacima – približila ova važna kategorija u modernoj ekonomiji, u sklopu kolegija Management informacijskih sustava na četvrtoj godini stručnog studija omogućeno im je publiciranje prvih znanstveno-stručnih radova projektima implementacije informacijskih sustava u poslovanje odabranih tvrtki. Sam kolegij ima zadatak razviti mogućnost razumijevanja informacijskog sustava iz poslovne perspektive: informacijski sustavi u malom, srednjem i velikom poduzeću te njihov razvoj i upravljanje.

Cilj je ovog susreta studenata Zagrebačke škole ekonomije i managementa i tvrtki razvijanje svijesti o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, kvalitetne implementacije samih sustava u poslovanje te poticanje razvoja managementa informacijskih sustava kao izbora u zvanje studenata. Stoga će se prezentirati i program ZŠEM-ovog diplomskog studija Management informacijskih sustava. 

FOTO: FLICKR