LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica

Jim Tamm na ZŠEM-u otkriva što možemo naučiti od kokoši

U današnje vrijeme suradnički odnosi mogu definirati karijeru pojedinca, a o njima će slušati svi oni koji žele unaprijediti svoje ili poslovanje tvrtke u kojoj rade.

U današnje vrijeme suradnički odnosi mogu definirati karijeru pojedinca, a o njima će slušati svi oni koji žele unaprijediti svoje ili poslovanje tvrtke u kojoj rade.

Impresivan i zanimljiv govornik Jim Tamm dolazi u Zagreb 23. ožujka 2018. godine i na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta održat će radionicu na temu Creating Radical Collaboration. Događaj organizira Institut Educa u suradnji sa BHV Education i ZŠEM-om.

Postoje Ted Talks koje dugo pamtimo i nakon kojih se osjećamo kao da smo upravo učinili nešto dobro za sebe. Takav je i TEDX Talk Santa Cruz Jima Tamma koji priča o suradnji i o tome što možemo naučiti od kokoši, kako reagiramo i koji su naši samoobrambeni mehanizmi kad se osjetimo napadnuto. On je autor Radical Collaboration® metode, bivši sudac i stručnjak za izgradnju suradničkog okruženja na radnom mjestu s 40 godina iskustva u rješavanju sukoba. Trenutno je profesor na Međunarodnom menadžerskom programu Stockholmske škole za ekonomiju, dio je Upravnog programa za upravljanje pri NASA-i te Leadership Akademije kalifornijskog sveučilišta u Santa Cruzu i Wallenberg instituta u Švedskoj. Njegova baza klijenata raspona je od Ujedinjenih naroda, NASA-e, Toyote, Boeinga, vojske i mornarice SAD-a do financijskih institucija i farmaceutskih kompanija.

Zašto Radical Collaboration®?

U današnje vrijeme suradnički odnosi mogu definirati karijeru pojedinca. S druge strane, organizacije uspijevaju ili propadaju ovisno o razini suradničkih vještina svojih zaposlenika. Pilot-projekt koji su sufinancirali država Kalifornija i fondacija Hewlett dramatično je poboljšao suradničku učinkovitost gotovo 100 organizacija. Povjerenje se popravilo za 50%, a mjerljivi sukobi smanjili su se za 70% te su na taj način ušteđene ogromne količine novca i vremena.

Danas je sve veći izazov izabrati ono što donosi mjerljive rezultate koji se mogu sustavno pratiti u svakoj organizaciji, a na tržištu je prisutno dosta alata koje se koriste pri upravljanju timovima i na povećanju produktivnosti unutar svojih tvrtki. Radical Collaboration® metoda je izgradnje i održavanja dugotrajnih produktivnih odnosa uz povećanje sposobnosti pregovaranja i zastupanja vlastitih interesa u svakodnevnim okolnostima kao i u sukobima koju koriste najpoznatije svjetske kompanije, a čije jedinstvene tehnike imate priliku naučiti na radionici.

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje ili poslovanje tvrtke u kojoj rade, ostvariti osobni rast, izgraditi se u uspješnog vođu, a od interesa će biti svakom HR menadžeru, direktoru, psihologu, poslovnom savjetniku.

FOTO: FRANO JERKAN/STUDENTSKI.HR