LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kao humor

3 šale koje morate prestati koristiti – jer nikome nisu smiješne

Izdvajamo top 3 najiritantnije šale koje smo svi čuli već bezbroj puta, a ne znamo kad smo im se zadnji put nasmijali i jesmo li uopće.

Izdvajamo top 3 najiritantnije šale koje smo svi čuli već bezbroj puta, a ne znamo kad smo im se zadnji put nasmijali i jesmo li uopće.

Svi se, naravno, volimo smijati te sukladno tome biti okruženi duhovitim pojedincima. Međutim, humor naprosto nije karakteristika svakoga od nas i nekad je potrebno impresionirati okolinu nekim drugim talentima.

Toplo vam savjetujemo, stoga, da ne forsirate šale koje niste smislili, a koje su svi čuli već bezbroj puta. Izdvajamo top 3 najiritantnije.

1. A što smo jeli?

Riječ je o situaciji kad vam konobar u kafiću naplati kave, sokove ili neko drugo piće. Često se nađe neki pametnjaković u ekipi koji u tom trenutku izusti ovu kao šalu aludirajući na previsok iznos. 

2. Iskače iz paštete.

Ova kao pošalica nije zaobišla račun nijedne medijski eksponirane osobe. Koliko se god puta Doris Pinčić pojavi u nekom od medijskih naslova, toliko puta 1000 je komentara da iskače iz paštete. Da, šaljivi komentatori itekako su dosadni.

3. Koga nema – nek se javi!

Ono kad idete na neki izlet, putovanje pa prilikom kretanja uvijek netko izusti ovu kao šalu od koje krvare uši. Nemojte biti taj netko.

FOTO: UNSPLASH