LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Posebna ponuda

Oglas za apartman koji je oduševio mnoge – Privatni advent za deset ljudi: „ako budete tili glumit žive jaslice, očekuju Vas bogati popusti“

„Iznajmljujem apartmane u božićnom ugođaju pošto mi nedostaju turisti... i njihova.. pitanja..”, započinje oglas.

„Iznajmljujem apartmane u božićnom ugođaju pošto mi nedostaju turisti... i njihova.. pitanja..”, započinje oglas.

U Facebook grupi APARTMANI HRVATSKA nedavno je postavljen nešto drugačiji oglas za iznajmljivanje. Naime, apartman u Selinama uređen u božićnom ugođaju predstavljen je slikama koje prikazuju prostorije uređene lampicama i božićnim ukrasima, ali osim blagdanskog ugođaja, ovaj apartman poseban je po opisu najmodavca.
 

„Iznajmljujem apartmane u božićnom ugođaju pošto mi nedostaju turisti... i njihova.. pitanja.. tipa kada se već parkiraju... i pitaju.. GDJE ĆEMO PARKIRATI... na Drveniku Malom, pa dođite brodom nazad.. mislin ono.. ili kad me pitaju.. JEL IMA POSTELJINA U APARTMANU.. ne, ležimo na golom madracu... JEL IMA BEŠTEK?... ne, prstima uzimamo batake ko senjski Uskoci.. a ono ljubavi.. nije ovo.. obala Papue Nove Gvineje, nego Jadrana“, stoji u oglasu.

FOTO: FB Petar Zuanović Zujo, screenshot
 

Iskrenost i humor najmodavca proslavili su ovaj oglas koji je nasmijao mnoge članove grupe, a mnogi kažu kako bi ga unajmili samo zbog opisa.
 

„Neću napisat kolko ima do mora jer vam moj ćaća neće dat da se kupate u dvanestom misecu.. doduše i morete, Hitna je odma ispod nas.. imaju super ambulantu i sobu za pacijente.. dođe mi da se razbolin.. bolje nego kod kuće.. ali da.. atmosfera u Paklenici, kanjonu Zrmanje.. i na Tulovim gredama.. je idilična.. čak i uz more.. zalasci sunca .. lipši nego liti.. opet kitin kuću iako.. nema tu neke vajde.. ako budete tili glumit žive jaslice, očekuju Vas bogati popusti hahaha“, dodaje najmodavac.FOTO: FB Petar Zuanović Zujo, screenshot
FOTO: FOTO: FB PETAR ZUANOVIĆ ZUJO, SCREENSHOT