LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
← Virtualni savjetnik
Što se događa s mojim studentskim računom nakon što izgubim studentska prava? Što moram napraviti da ostanem u istoj banci?

Pogodnosti studentskog paketa, kao i studentskog tekućeg računa možeš koristiti dok se školuješ ili studiraš. Ako nisi  u mogućnosti više dokumentirati  banci svoj studentski status, odnosno nemaš potvrdu o nastavku studija (više ne studiraš), javi se u najbližu poslovnicu kako bismo ti ponudili neki drugi paket. Banka ti neće automatski početi naplaćivati svoje proizvode ili usluge bez prethodne obavijesti. To znači da ćemo te pozvati na dostavu potvrde kako bi bio u mogućnosti nastaviti koristiti svoje studentske pogodnosti u banci ili te pozvati na sastanak u poslovnicu kako bismo te upoznali s ostalim paketima u ponudi banke te predložiti najpovoljniji i najprihvatljiviji način prilagođen tvojim životnim i financijskim potrebama nakon studija. U slučaju da ne dobije povratnu informaciju na obavijesti banke, banka zadržava pravo raskinuti studentski paket te naplaćivati ti usluge koje koristiš pojedinačno. Stoga te pozivamo 

u najbližu poslovnicu banke kako bi se na vrijeme informirao o detaljima, a naši će te djelatnici savjetovati o promjeni usluga sukladno tvojim potrebama.

Misliš da je netko već imao isto ili slično pitanje? Pretraži našu bazu prethodno postavljenih pitanja!