LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Angus Cloud

Preminula je 25-godišnja zvijezda hit serije „Euphoria”

Angus je otvoreno pričao o svojoj borbi s mentalnim zdravljem, a nedavno je doživio gubitak oca.

Angus je otvoreno pričao o svojoj borbi s mentalnim zdravljem, a nedavno je doživio gubitak oca.

Cloud, koji je slavu stekao u ulozi dilera droge Fezca Feza O'Neilla u tinejdžerskoj drami „Euphoria”, preminuo je u ponedjeljak u svojoj obiteljskoj kući u Oaklandu u Kaliforniji, prenosi BBC.

Njegova obitelj se prije nekoliko dana oprostila s njegovim ocem, a sada se mora oprostiti  i od njega. 

"S najtežim srcem morali smo se danas oprostiti od nevjerojatnog čovjeka", rekla je obitelj Cloud.

Angus se prema riječima svoje obitelji „intenzivno borio s gubitkom oca”, ali utjeha im je to što su sada njih dvojica ujedinjeni.

Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se ne bi trebali boriti s tim sami u tišini, poručili su iz obitelji.

Uzrok njegove smrti još uvijek nije poznat, a kolege iz serije na društvenim su se mrežama oprostile od njega. Od njega se oprostio i tvorac serije Sam Levinson.

 Nitko nije bio poput Angusa. Bio je previše poseban, previše talentiran i premlad da bi nas tako brzo napustio, rekao je.

Ako se borite s mentalnim zdravljem, potražite pomoć na ovim mjestima:

U sklopu Studentskog doma Cvjetno naselje nalazi se besplatno savjetovalište za studente - prijava na broj 01/4593-660 ili broj mobitela 091/4593-579.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar - termini se zakazuju na telefonski broj 01/3830-066, a služba se nalazi u Remetinečkom gaju 14.

Iskorak - Šenoina 26, a svoj termin možete rezervirati putem e-adrese info@iskorak.hr.
 
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT