LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prerana smrt

'Večeras ću pjevati samo za tebe...' Hrvatska se oprašta od velikog Massima Savića

U moru emotivnih poruka, ističe se tekst Romana Bolkovića, inače poznatog hrvatskog voditelja.

U moru emotivnih poruka, ističe se tekst Romana Bolkovića, inače poznatog hrvatskog voditelja.

Istaknuti hrvatski glazbenik, Massimo Savić, preminuo je jučer u 61. godini života. Kako se naknadno saznalo, Massimu je početkom studenog dijagnosticiran rak pluća, a prerani odlazak je potresao brojne njegove kolege, prijatelje, ali i vjerne fanove kojih je, neupitno, zaista mnogo.

U moru emotivnih poruka, ističe se tekst Romana Bolkovića, inače poznatog hrvatskog voditelja. Bolković je bio upućen u razgovoru koji se odvijao nekoliko dana prije nego je Massimo održao svoj posljednji, i kako ga je sam nazvao, koncert života u zagrebačkoj Areni. Naime, pjevač je, uoči nastupa, saznao za svoju tešku bolest, no koncert je održao pod svaku cijenu.

Massimo je imao koncert u Areni. Kazao je tom mom gostu, svome liječniku, da mu je to životni koncert. Čovjek mu je odgovorio da nije moguće da ga održi, da će taj životni koncert ugroziti njegov život. Massimo je mirno rekao da je upravo zato došao zamoliti da u backstageu bude taj moj gost, izuzetan čovjek, doktor, i njegova medicinska ekipa. Pa ako što krene po zlu, da se nađu. Doktor ga je gledao par trenutaka i nije vjerovao što mu Massimo predlaže, no prije no što je išta odgovorio Massimo je rekao: Doktore, s vama ili bez vas, ja ću taj koncert održati. Jer to je moj životni koncert, ponavljam vam. Jasno, Massimo je znao da ta priča tu počinje jer završava - napisao je Bolković, u vrlo emotivnom statusu na Facebooku.


Da je Massimo bio posebno omiljen na domaćoj glazbenoj sceni, dovoljno govore i brojne oproštajne poruke njegovih kolega.

Dragi prijatelju, predragi kolega Massimo, počivaj u miru Božjem. Večeras ću u Tvojoj Puli pjevati samo za Tebe i Tebi u čast - napisao je na Instagramu Jacques Houdek.

Počivao u miru Massimo. Iskrena sućut obitelji i tvojem malom krugu velikih ljudi - poručio je poznati pjevač Tony Cetinski.

 

Zapalio sam sviću za dobrog našeg Massima. Prerano, neshvatljivo prerano... Neka mu Bog da pokoj duši - napisao je na Facebooku Gibonni, a oproštajne poruke ostavljali su i brojni drugi glazbenici s domaće scene.

 
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT