LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Policijski izvještaj

Završen je očevid, policija objavila detalje vezane uz smrt stanara u varaždinskom Studentskom domu

Policijska uprava varaždinska na svojoj je stranici objavila priopćenje vezanu uz nastali događaj.

Policijska uprava varaždinska na svojoj je stranici objavila priopćenje vezanu uz nastali događaj.

Varaždinski Studentski dom danas je zavijen u crno. Kako smo ranije danas izvijestili, u jutarnjim je satima, u sobi spomenutog Studentskog doma, pronađeno beživotno tijelo 24-godišnjeg studenta.


Policijska uprava varaždinska na svojoj je stranici objavila priopćenje vezano uz nastali događaj.

U ponedjeljak, 30. siječnja u 8.05 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Studentskom domu pronađena mrtva muška osoba. Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je istog dana oko 8 sati, u smještajnoj prostoriji Studentskog doma u Varaždinu, mladić u dobi od 19 godina pronašao tijelo 24-godišnjaka s kojim dijeli sobu, javljaju iz PU varaždinske.

Iz istog izvora saznajemo da mrtvozornik nije sa sigurnošću mogao utvrditi uzrok smrti.
Očevid je uz pomoć policijskih službenika provela zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu. Ista je također naložila obdukciju preminulog. Tijelo nesretnog mladića prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela - otkriva policija.

 
FOTO: PIXABAY