LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Godišnje članstvo

Udomi psa i godinu dana besplatno posjećuj NP Krku!

Budući udomitelji psića iz udruge Šibenska šapa na dar će dobiti besplatno godišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke – godinu dana neograničena broja posjeta.

Budući udomitelji psića iz udruge Šibenska šapa na dar će dobiti besplatno godišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke – godinu dana neograničena broja posjeta.

Pas je poznat kao čovjekov najbolji prijatelj, ali nažalost veliki broj psića nalazi se u skloništima i čeka na svoju buduću obitelj. Udruga Šapa, zajedno s Nacionalnim parkom Krka, organizira akciju kojom želi potaknuti stanovnike Šibenika i okolice na udomljavanje psića, piše Grazia.
 

Godinu dana neograničenih posjeta

 

Svi koji se odluče na udomljavanje psića iz Udruge Šibenska šapa do 4. listopada 2024. godine, dobit će besplatno članstvo u Klubu prijatelja, koje nudi brojne pogodnosti, uključujući neograničen broj posjeta NP Krki na godinu dana. I vama i vašem novom članu obitelji to će biti odlična prilika za odlazak u novu avanturu Krkom.

Studentica Nikolina (23), koja je udomila dva psića, kaže da joj je to jedno od najdivnijih iskustava, ali nije sve tako jednostavno.
 

„Prvog psića, Lunu, sam udomila prije dvije godine i to je najzahvalnija životinja s kojom sam se ja susrela. Toliko je jednostavna, dobra, razigrana. To iskustvo me potaknulo da udomim još jednog psića, Buru, koja je puno razigranija i nestašnija od Lune, ali svejedno ju volim.“ – rekla je.


Javna ustanova Nacionalni park Krka i udruga Šibenske šape ostvarile su suradnju s ciljem zaštite životinja te ju učvrstile Ugovorom o suradnji. Nadalje, u suradnji s klubom Azimut u subotu, 7. listopada 2023, NP Krka organizirao je edukativno druženje povodom Svjetskog dana životinja.

 

FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA