LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
prva pomoć

5 frizura koje će vas spasiti kad vam se žuri

Za sve one dane kada kosa jednostavno odbija surađivati.

Za sve one dane kada kosa jednostavno odbija surađivati.

Niste se probudili na prvi alarm jer ste odabrali san, prekasno ste shvatili da kasnite, a kosa vam je odlučila ne surađivati? Ne stignete ju oprati i stilizirati kako se spada, ali možda u nekoj od ovih pet frizura nađete spas ili bar ideju. Upravo su ove frizure najbolje za dane između pranja kose, kada se već krenula mastiti. To samo znači da će vam ju biti lakše zavezati bez da išta strši okolo, a izgledat ćete kao da ste se baš potrudili.

 

Half up ili polu gore?

 

Poznata pod nazivom half up, ova frizura je kao stvorena za treći dan od pranja. Kosa se već počinje mastiti, ali još uvijek ju možemo spasiti time da zavežemo samo gornji sloj.
 


Zalizani“ konjski rep

 

Zanemarite ove prevedene nazive koji jednostavno zvuče krivo. Konjski rep je klasik, ali ako želite da izgleda ekstra uredno, koristite gel ili lak za kosu kako ništa ne bi stršilo.
 

 


Niske kečke sa twistom

 

Da nisu obične pletenice, možete probati i ove niske kečke sa twistom.
 Polu messy punđa

 

Isto klasik. Punđa koja izgleda malo neuredno i brzinski, ali je zapravo puno promišljenije nego što se čini.
 

@yeshipolitoo Super easy updo hairstyle for greasy hair 🫶🏻 two pigtails into one messy bun! Helps achieve that wide middle part as well! Mousse @Paul Mitchell #dirtyhair #dirtyhairhairstyles #greasyhairstyles #greasyhairupdo #hairstylesbeforewashday #updoideasgreasyhair #updohairstyles #updotutorial #easyupdohairstyles #easyupdos #easyhairstyle ♬ kaliii area codes - KaliAlternativa za pletenicu

 

Napravili ste konjski rep i sad želite još nešto. Ovo vam je već dosadno. Pletenica isto. Probajte ovo.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA