LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni koncert u Operi

Svjetski poznat Don Diablo i u Zagrebu nastupa za oboljele od raka

Budući da je od svojih najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti, nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom, cijenjeni DJ niže nastupe diljem svijeta za oboljele od raka.

Budući da je od svojih najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti, nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom, cijenjeni DJ niže nastupe diljem svijeta za oboljele od raka.

Svjetska DJ zvijezda Don Diablo, na čijoj se trenutnoj europskoj turneji A Better Future Tour traži karta više, uskoro dolazi u Hrvatsku. Glazbenik velikog srca, koji uz uspješnu glazbenu karijeru već niz godina nesebično pomaže bolesnima i potrebitima, 30. ožujka najavljuje veliki humanitarni koncert u klubu Opera. Svirat će za sve ljude oboljele od raka, a ovom će prilikom zajedno s klubom, druženjem prije koncerta razveseliti štićenike udruge Ljubav na djelu.

Ovaj DJ i producent rođen je i odrastao u Nizozemskoj. Suradnja sa svjetski poznatim kantautorima Alexom Clareom i Kelis jasan je primjer njegove raznolikosti kao producenta. Novi album Future izdan početkom godine već osvaja top liste brojnim hitovima poput Take her place, Don't let go, Killer i Head up. Najveća je potvrda uspješnosti njegovog rada status rezident DJ-a u klubu Light, jednom od najprestižnijih klubova u Las Vegasu. Poznat po svom elektroničkom stilu produkcije i vokalizacije u većini pjesama, 2017. godine zauzeo je 11. mjesto na listi svjetskih Top 100 DJ-jeva po izboru DJ Maga.

Mladi, inspirativni umjetnik, uz ljubav prema glazbi, pomaže radu brojnih humanitarnih organizacija poput KWF Dutch cancer society, koja se zalaže za borbu protiv svih vrsta malignih oboljenja. Naime, DJ Diablo od svojih je najranijih dana suočen s problemom i težinom malignih bolesti nakon što je njegov otac izgubio bitku boreći se sa zloćudnim tumorom. Potaknut pričom iz vlastite obitelji, spremno priskače u pomoć brojnim humanitarnim organizacijama.

Obilazeći Europu, DJ zvijezda Don Diablo sav će prihod od prodanih ulaznica svoje europske turneje darovati KWF Dutch Cancer organizaciji koja se financira isključivo donacijama, a cilj joj je pomaganje što većem broju oboljelih. Ulaznice za nastup u klubu Opera mogu se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna. 

FOTO: SELECT PR