LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
POVODOM SVJETSKOG DANA GLASA

Studenti medicine i Muzičke akademije organiziraju humanitarni koncert koji podiže svijest o zdravlju glasnih organa

Cilj humanitarnog koncerta i drugih mnogobrojnih aktivnosti je podizanje svijesti o važnosti zdravih glasnih organa, prevenciji i liječenju bolesti povezanih s glasom, te podršci ljudima s oštećenim glasnicama.

Cilj humanitarnog koncerta i drugih mnogobrojnih aktivnosti je podizanje svijesti o važnosti zdravih glasnih organa, prevenciji i liječenju bolesti povezanih s glasom, te podršci ljudima s oštećenim glasnicama.

Studenti Muzičke akademije i Medicinskog fakulteta u Zagrebu organiziraju humanitarni koncert povodom Svjetskog dana glasa, koji će se održati 19. 4. 2023. u koncertnoj dvorani Blagoje Bersa na Muzičkoj akademiji u Zagrebu s početkom u 19:30 h. Ulaz na koncert je besplatan, donacije su dobrodošle, a sve prikupljene donacije idu direktno na račun Kluba laringektomiranih Zagreb.

Studenti će izvesti različite skladbe, uključujući djela W. A. Mozarta, G. Puccinija, G. Donizzetija, L. Delibesa, F. P. Tostija, I. pl. Zajca, B. Kunca, A. Markovića, B. Juračića te J. S. Slavenskog. Koncert je dio niza aktivnosti koje će se održati od 17. 4. 2023. do 24. 4. 2023. godine povodom obilježavanja Svjetskog dana glasa.

Uz koncert, organizatori su pripremili niz predavanja, radionica, panela i okruglih stolova, koji će se održati na Medicinskom fakultetu i KBC-u Zagreb, a cilj mnogobrojnih aktivnosti je podizanje svijesti o važnosti zdravih glasnih organa, prevenciji i liječenju bolesti povezanih s glasom, te podršci ljudima s oštećenim glasnicama.

Donacije prikupljene na ovom humanitarnom koncertu bit će namijenjene za rad Kluba laringektomiranih Zagreb, koji je jedan od najstarijih klubova laringektomiranih u Hrvatskoj. Klub djeluje od 1976. godine, a jedan je od 11 klubova čije djelovanje objedinjuje krovna udruga Hrvatska zajednica laringektomiranih.

Svi zainteresirani mogu rezervirati mjesta na e-adresu danglasa2023@gmail.com, a za više informacija o aktivnostima koje će se održati tijekom cijelog tjedna posjetite službene Instagram (@studentskasekcijaorl) i Facebook stranice Studentske sekcije za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
FOTO: PIXABAY