LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Puli

Svjetski dan nogometa: osvojite ulaznice za utakmicu NK Istra 1961 protiv NK Dinamo

Imate vremena do 15. prosinca!

Imate vremena do 15. prosinca!

Sveučilište u Puli ove je godine obilježilo 10. prosinca na poseban način – ne samo kao deseti dan njihovog darivanja nego i kao Svjetski dan nogometa! U duhu sportskog zajedništva i ljubavi prema nogometu, sveučilište je odlučilo spojiti ugodno s korisnim i darovati 2x2 ulaznice za sljedeću utakmicu NK Istra 1961 protiv NK Dinamo na domaćem terenu.

Ova inicijativa ne samo da pruža priliku studentima i zaposlenicima Sveučilišta da podrže nogometni klub nego i potiče atmosferu zajedništva i sportskog duha unutar sveučilišne zajednice.
 


VEZANO: Negativan utjecaj intenzivne fizičke aktivnosti



Kako možete sudjelovati?


Sve što trebate učiniti da biste osvojili ove ulaznice, je u komentarima ispod objave na Instagramu označiti svog vjernog suigrača s kojim ćete zajedno bodriti žuto-zelene i označiti objavu sa Sviđa mi se. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 15. prosinca.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli UNIPU (@unipu.hr)

 

Ne propustite priliku postati dio ove uzbudljive nogometne priče i podržite NK Istra 1961 u njihovom nastojanju da ostvare pobjedu na domaćem terenu. Sretan Svjetski dan nogometa i sretno svim sudionicima izvlačenja!

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA