LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Klub studenata elektrotehnike (KSET)

Klub studenata elektrotehnike (KSET) - Studentski.hr
info@kset.org
+385 1 6129 758

To je bivša kotlovnica smještena na sjeveroistočnom uglu najboljeg fakulteta na svijetu (i pored C zgrade FER-a). Neki ljudi tvrde da je "Rupa" unatoč brojnim nelogičnostima te izjave. Za početak, Rupa je mjesto u sjeverozapadnoj Hrvatskoj na granici sa Slovenijom.

U današnjem obliku Klub postoji već 37 godina. On funkcionira vrlo dobro, hvala na pitanju, i broji 9 sekcija: bike (profesionalni obožavatelji međunožnog gurala), disco (navodno za muziku), dramska (misle da znaju glumiti),računarska (za geekove i geekice), tehnička (za manualni rad), glazbena (za propale glazbenike koji su se bacili u opremanje, ma imaju oni i bend),planinarska a.k.a. P.I.J.A.N.D.U.R.E. (s redovitim gubljenjem po šumama upoznaju prirodu i svoj unutrašnji mir), video (snimaju i opskrbljuju KSET onim prekrasnim bićima koje nazivamo žene) i foto (za umjetnike s pravim aparatima). Više o njima možete saznati kasnije ili navratite do KSET-a i pitajte prvu osobu na koju naiđete.
Sada koja riječ o nekim administrativni stvarima. KSET je klub volontera. To znači da sve što radimo je rezultat činjenice da nemamo pametnijeg posla u životu. Zašto bi to itko radio? Jer je zabavno. KSET postane mjesto na kojem možete popiti kavu, sjesti s prijateljima i kartati ili surfati u pauzama između predavanja ili se na kraju dana opustiti uz šah ili dobar film.

Za vrijeme ispita Klub se pretvara u mjesto u kojem svi uče, ali će članovi uvijek izdvojiti vremena da vam pokažu zadatak koji ne znate riješiti ili pojasniti nešto što vam je jasno kao i poljoprivreda Eskimu. U svakoj sekciji može seprimijeniti ili proširiti znanje stečeno na fakultetu (čak i u planinarskoj) i skupiti hrpu prijatelja.
Članarina u KSET-u iznosi 100 kn, uz članstvo dobijete mogućnost konzumiranja pića na šanku po studenskim cijenama (kava 3 kn, sok 3,5...), besplatne upade srijedom na različite slušaonice... Čitajte dalje ili dođite petkom između 13 i 14h u Klub i saznajte sami...