LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Centar za razvoj mladih (CERM)

Centar za razvoj mladih (CERM) - Studentski.hr
info@cerm.hr
+385 91 595 0166

CERM je nastao kao odgovor na sve izraženiju potrebu mladih, naročito studenata, da se opskrbe pravodobnom i kvalitetnom informacijom. Udruga je dugi niz godina djelovala pod imenom Studentski informativni kutak, a nastala je temeljem zamisli o osnivanju središnjeg studentskog portala Studentski.hr. Nastala je u svibnju 2012. godine zahvaljujući idejama dvojice studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Radu i razvoju Udruge uskoro se pridružuju i studenti drugih fakulteta, te se intenzivno radi na osmišljavanju i ostvarivanju rješenja za nastanak portala Studentski.hr.

U sedam godina postojanja Udruga je provela desetak projekata, a prosječno broji oko 100 aktivnih članova. Trenutno nam je aktivno 7 projekata.

Zbog širenja obuhvata djelatnosti i stalnog rasta organizacije Udruga u rujnu 2019. godine postaje Centar za razvoj mladih (skraćeno CERM). Kroz Udrugu je do sada prošlo više od 500 mladih te smo otvoreni za sve buduće suradnike koji svojim idejama i radom mogu i žele sudjelovati u kreiranju kvalitetnije budućnosti svih studenata i mladih.

VEZANE VIJESTI