LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volontiranje u SIK-u

Nudimo ti praksu u upravljanju ljudskim resursima

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Ako želiš postati njegovim dijelom te i sam steći brojna nova znanja, prijavi se za praksu do 21. listopada.

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Ako želiš postati njegovim dijelom te i sam steći brojna nova znanja, prijavi se za praksu do 21. listopada.

Oduvijek sanjaš o svijetu HR-a? Pun si dobrih ideja, a ni kreativnost ti nije strana? Osoba si koja podiže raspoloženje u svakom društvu? Voliš tablice, vođenje evidencija i stvaranje to-do lista? Ako si potvrdno odgovorio na ova pitanja, na dobrom si mjestu jer baš tebe tražimo! Naime, u tijeku su prijave novih volontera za praksu u svim timovima udruge Studentski informativni kutak koji rade na portalu Studentski.hr i drugim njenim projektima.

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Sastoji se uglavnom od studenata psihologije, ali ti, ako se odlučiš prijaviti, možeš nam doći i s bilo kojeg drugog fakulteta.

Od tebe očekujemo da si proaktivna i organizirana osoba koja ima hrpu novih ideja i spremna ih je provesti u djelo. Zauzvrat ti nudimo da sva znanja stečena na fakultetu iskusiš u praksi sudjelovanjem u osmišljavanju plana za traženje novih suradnika, osmišljavanju i provođenju selekcijskog postupka, uvođenju novih suradnika u rad, ažuriranju i provođenju procesa evaluacije suradnika te organizaciji sastanaka i radionica.

Ako ti je ovo do sada zanimljivo i volio bi postati naš novi član HR tima, imamo za početak nekoliko zadataka za tebe. Uključi maštu, zamisli da radiš u udruzi Studentski informativni kutak te nam daj odgovore na sljedeća pitanja:

  • Što bi učinio kako bi povećao motivaciju i radnu angažiranost među volonterima?
  • Osmisli načine na koje bi poboljšao atmosferu i koheziju unutar pojedinog tima, ali nam napiši i kako postići da se članovi različitih timova bolje povežu. Imaj na umu da nam se volonteri nalaze diljem Hrvatske.
  • Trebaju li postojati kazne i nagrade ovisno o (ne)izvršavanju zadataka? Iznesi svoje mišljenje i napiši nekoliko dobrih argumenata zašto (ne) trebaju postojati kazne/nagrade.

Dovoljno je da na svako pitanje odgovoriš maksimalno jednom karticom teksta. Pošalji nam svoj životopis i motivacijsko pismo zajedno s odgovorima na naša pitanja na adresu ljudski.resursi@studentski.hr s naznakom Želim biti HR-ovac! do 21. listopada 2018. u 23:59 h. Ako se pak želiš priključiti nekom od drugih timova, baci oko na njihov popis i zadatke koji te očekuju.

FOTO: STUDENTSKI.HR