LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poboljšaj svoje financije

Hrpa pogodnosti OTP banke za studentski džep

Bliži se ljeto, godišnji odmori, putovanja, ali i studentski poslovi za vrijeme sezone – pravo vrijeme da jednostavno osiguraš svoj novac uz brojne pogodnosti u OTP banci.

Bliži se ljeto, godišnji odmori, putovanja, ali i studentski poslovi za vrijeme sezone – pravo vrijeme da jednostavno osiguraš svoj novac uz brojne pogodnosti u OTP banci.

Studentima, budimo iskreni, nije jednostavno pametno upravljati financijama, a još je teže štedjeti. No, ako se malo potrudiš i pažljivo kontroliraš mjesečni budžet, pratiš koliko i na što trošiš, život ti može postati lakši. OTP banka dobro razumije financijske mogućnosti mladih i njihove želje pa za njih imamo poseban paket OTP e-Indeks, kojim se istovremeno mogu uštedjeti i vrijeme i novac.

Zaobiđi čekanje u redu te bez dolaska u poslovnicu potpuno besplatno otvori studentski račun u banci u manje od  15 minuta! Bliži se ljeto, godišnji odmori, putovanja, ali i studentski poslovi za vrijeme sezone – pravo vrijeme da jednostavno osiguraš svoj novac u OTP banci uz sljedeće pogodnosti: 
  • besplatne usluge mobilnog i internetskog bankarstva te aktiviranje m-tokena i 3-D Secure usluge za sigurnu i opuštenu online kupovinu
  • besplatna upisnina i članarina za Visa web prepaid karticu uz koju su sve internetske kupovine još sigurnije i jednostavnije
  • besplatan pristup OTPetica programu vjernosti i čak 500 dodatnih bodova (za otvaranje e-Indeks paketa ako se u OTPeticu registriraš istog dana kad otvoriš račun).  Jednostavnim i zabavnim izazovima skupljaš bodove koje možeš zamijeniti za cool nagrade (poklon bonove i popuste) kod preko 60 partnera (npr. dm, CineStar, SportVision A1, eKupi, Tommy, Wolt, FlixBus...)
  • besplatan prijenos novca na sve nacionalne račune putem m-bankinga
  • posebno atraktivno: na sve eksterne uplate u OTP banci ne plaćaš nikakvu naknadu 
  • a bez naknade možeš podići gotovinu i na bankomatima drugih banaka jednom mjesečno


Nismo gotovi s dobrim vijestima i poklonima za naše studente!


Iskoristi priliku do 30. lipnja 2024. godine, preporuči OTP banku svom prijatelju studentu i oboje dobivate po 50 eura – dovoljno da se počastite dobrim izlaskom!

Ne, nije šala – ako si student, a ujedno i klijent OTP banke s ugovorenim studentskim paketom, zaprimit ćeš poruku s kodom putem SMS poruke, e-maila ili poruke u mobilnom bankarstvu. Zatim zaprimljenu poruku s kodom preporučiš svojoj ekipi i poklanjamo svakom 50 eura u par jednostavnih koraka.

Preporuka je uspješna ako tvoj punoljetni prijatelj ispuni uvjete nagrađivanja do 30. lipnja 2024. godine baš ovim redoslijedom:
  • aktivira kod
  • ugovori Indeks ili e-Indeks paket
  • izvrši barem jednu transakciju putem ugovorene aplikacije OTP mobilnog bankarstva
 
Što vas je više, to je bolja zabava! Stoga, imaš priliku preporučiti nas neograničenom broju prijatelja, a mi ćemo nagradit i tebe i tvog preporučenog prijatelja ako se ispune svi navedeni uvjeti. 

Više detalja o odličnim pogodnostima saznaj na OTP e-Indeks paket i Program preporuke za studente.
IZVOR: OTP BANKA, PR
FOTO: PEXELS