LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AktivniST

I tijekom kolovoza brojne besplatne edukacije o poduzetništvu

U sklopu projekta AktivniST u kolovozu slijedi ciklus edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja na kojima će gostovati razni stručnjaci iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija.

U sklopu projekta AktivniST u kolovozu slijedi ciklus edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja na kojima će gostovati razni stručnjaci iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija.

U sklopu projekta AktivniST u kolovozu se nastavlja s ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje će ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a i kako svi mogu doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju.

Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

 

U kolovozu će biti dvije edukacije:

 

1) unutar Cilja 8 - Dostojanstven rad i gospodarski rast, 10. kolovoza s početkom u 17:00 h edukaciju će održati Ivan Božić upravitelj zadruge Humana Nova, na temu "Zapošljavanje društveno marginaliziranih skupina kroz zbrinjavanje i obradu tekstilnog otpada".

 

2) unutar Cilja 9 - Izgraditi izdržljivu infrastrukturu, promovirati uključivu i održivu industrijalizaciju i poticati inovativnost, u drugoj polovici kolovoza,  edukaciju će održati Ivan Mrvoš iz tvrtke Include na temu "Zelene i pametne tehnologije za održivu i inovativnu zajednicu".

 

Prijaviti se možete preko poveznice.

 Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja.

 

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

 

Projekt AktivniST sufinanciran je  sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.

FOTO: PRESS