LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Opušteno i informativno

Uskoro se održava „Pitalica” na temu komunikacijskih vještina te slobode govora i dijaloga

Svakog tjedna Pokreni se! će dovesti gosta koji će govoriti o određenoj temi relevantnoj mladima, a online Pitalicama mogu se pridružiti svi.

Svakog tjedna Pokreni se! će dovesti gosta koji će govoriti o određenoj temi relevantnoj mladima, a online Pitalicama mogu se pridružiti svi.

Međunarodna grupa Pokreni se! pokreće program Pitalica – Tko pita, ne skita! u sklopu koje mladi imaju priliku svaki tjedan dobiti odgovore na različita pitanja vezana uz teme za mlade. 

Svakog će tjedna Pokreni se! dovesti gosta koji će govoriti o određenoj temi relevantnoj mladima, a opušteni, informativan i koristan razgovor trajat će sat vremena.

Prijavite se na besplatnu radionicu o primjeni Canve u digitalnom marketinguPrva takva Pitalica održava se sutra, 16. kolovoza, od 18 do 19 sati na temu komunikacijskih vještina, slobode javnog govora i dijaloga. Pitalice se održavaju online, a dobrodošli su svi.

Istraži misli i emocije na radionici „Putovanje kroz vrijeme”


Sugovornik za prvu Pitalicu jest Amar Velagić, idejni tvorac pjesničkog natječaja za mlade pjesnike Carpe diem koji se bavi radom s djecom i mladima, gdje ističe svoj veliki projekt pod nazivom ART školica. Organizator je književnih večeri u Bugojnu, njegovom rodnom mjestu u BiH. Studira latinski jezik i rimsku književnost te pedagogiju u Sarajevu, a umjetničko mu je ime Amaterka.

Prijave za prvu Pitalicu zaprimaju se putem obrasca na poveznici

Otvorene prijave za zimsku radionicu animiranog filma, „Filmsku naSTAVu”


 

FOTO: PIXABAY