LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Božana Kovačić
/BKOVACIC
Datum registracije: 28.12.2020.
Zadnja aktivnost: 23.06.2021.
PROJEKT CENTRA ZA RAZVOJ MLADIH

Stručnjaci iz svijeta digitalizacije pokazali kako ona utječe na tržište rada i promjenu zanimanja

Održana je online konferencja Youth Future Croatia u sklopu koje je petero predavača otkrilo kako digitalizacija, umjetna inteligencija i zelena tranziciju utječu na gospodarstvo. Pokazali su, također, mladima što ih sve novo očekuje na tržištu rada.
Jednodnevna konferencija

U petak se održava Youth Future Croatia – poznati su i predavači

U petak, 18. lipnja, imate mogućnost uključiti se na konferenciju Youth Future Croatia, korisnu svima koje zanima kakve promjene digitalizacija, umjetna inteligencija i zelena tranzicija donose u gospodarstvo te koje sve promjene možemo očekivati na tržištu rada.
Jednodnevna konferencija

Youth Future Croatia 2021: Uskoro se održava konferencija o utjecaju digitalizacije na poslove

Youth Future Croatia jednodnevna je konferencija koju 18. lipnja organizira Centar za razvoj mladih na temu utjecaja digitalizacije na promjene u trenutnim zanimanjima, ali i na oblikovanje zanimanja budućnosti.
Edukacija za studentice i studente

Na Pravnom fakultetu održana edukacija o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju

Održana edukacija pod nazivom Seksualno nasilje i pravni aspekti rada s osobama koje su preživjele seksualno nasilje u sklopu projekta Studenti za studente na kojoj je predstavljen rad udruge koja se bavi tom problematikom.
Studentski.hr recenzira

„Angelin prah” – biografija o teškom životu koja nosi poruku o boljem sutra

Donosimo recenziju knjige memoara koja je osvojila svijet, a koja prati život učitelja Franka McCourta od naranijeg djetinjstva do 19. godine.