LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak simpatičnih Gala

Zlatan Ibrahimović kopačke zamijenio ulogom u popularnom 'Asterixu i Obelixu'

Antivirus, odnosno 41-godišnji Zlatan, pokušat će osvojiti galsko selo, jedini teritorij u Galiji koji nikada nije pao pod utjecaj moćnog Rimskog Carstva. 

Antivirus, odnosno 41-godišnji Zlatan, pokušat će osvojiti galsko selo, jedini teritorij u Galiji koji nikada nije pao pod utjecaj moćnog Rimskog Carstva. 

Nakon više od deset godina, na male ekrane se vraćaju svima omiljeni likovi, nadljudsko snažni Gali - Asterix i Obelix. U novom nastavku, koji nosi naziv Asterix and Obelix: The Middle Kingdom, dvojica simpatičnih prijatelja odlaze u Kinu, a sve kako bi pomogli princezi u nevolji. Njihovo odsustvo ponovno će pokušati iskoristiti Gaj Julije Cezar, vječni neprijatelj Gala i najslavniji rimski diktator. 

Cezar je u boj poslao svog vojskovođu, Gaja Antivirusa, kojeg će utjeloviti popularni nogometaš Zlatan Ibrahimović. Antivirus, odnosno 41-godišnji Zlatan, pokušat će osvojiti galsko selo, jedini teritorij u Galiji koji nikada nije pao pod utjecaj moćnog Rimskog Carstva. 

„Ekskurzija“ – film Une Gunjak koji nas uvodi u svijet tinejdžera i seksualnog sazrijevanjaGledatelji ovog puta mogu očekivati spektakl, budući da je u projekt utrošeno pozamašnih 60 milijuna eura, što ovaj nastavak Asterixa i Obelixa čini najskupljim filmom u povijesti francuske kinematografije. 

Snima se film o Beatlesima!


Kako se Ibrahimović snašao u glumačkim vodama, saznat ćemo uskoro, a do tada možete pogledati trailer u kojem se pojavljuje i ovaj slavni nogometaš talijanskog Milana.

IZVOR: IMDB/YOUTUBE
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT