LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Američka serija drugačijeg karaktera

VIDEO: Nekoliko najzanimljvijih scena iz serije „Mr. Robot”

Američka serija „Mr. Robot” u svoje je tri sezone donijela vrlo zanimljive zaplete i neočekivane scene, a mi vam predstavljamo nekoliko najboljih.

Američka serija „Mr. Robot” u svoje je tri sezone donijela vrlo zanimljive zaplete i neočekivane scene, a mi vam predstavljamo nekoliko najboljih.

Mr. Robot serija je koja će zainteresirati skroz različite ljude: od onih koji se bave informatikom pa će sigurno dati koju konstruktivnu kritiku, pa do onih koji se uopće ne razumiju u informatičke termine, ali su jednostavno ljubitelji serija općenito pa im ni ova neće biti na odmet. Riječ je o seriji koja zasigurno iskače iz normalnih okvira i ne bavi se toliko romantičnim vezama i savršenim američkim životom, koliko nekim akutalnim problemima koji dozvoljavaju unošenje fiktivnih elemenata. Serija će vas definitivno u određenim trenucima ostaviti iznenađene i pomalo izgubljene te u onome što se upravo dogodilo stanju. Onima koji seriju već prate donosimo nekoliko najzanimljvijih scena kako bi utvrdili gradivo prije iduće sezone, a onima koji seriju još ne gledaju predlažemo da pogledaju nekoliko scena i tako sami procijene zaslužuje li serija gotovo stopostotnu ocjenu koja joj je dodijeljena.

Scena u kojoj Elliot iznosi društvene probleme te razlog zbog kojega ga društvo razočarava.

Elliot iznosi svoj stav o Bogu i religiji.

Darlene otkriva Elliotovo trenutno stanje u kojemu se ne sjeća tko je, a ni tko je ona.

Elliot se prisjeća stvarne istine o sebi hakirajući svoj profil.

Scena u zatvoru pod utjecajem lijeka Adderall.

Otkrivanje istine o Elliotovu boravku u zatvoru.

Stanje nakon pokretanja revolucije i brisanja datoteka E Corpa.

Eksplozije zgrada E Corpa.

Mr. Robot Elliotu otkriva način za oporavak obrisanih datoteka i popravljanje učinjene štete.

FOTO: FACEBOOK