LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za obožavatelje

Pronađen bačeni originalni scenarij iz poznate serije „Prijatelji”

Originalni scenarij serije „Prijatelji” prodaje se 12. siječnja na aukciji.

Originalni scenarij serije „Prijatelji” prodaje se 12. siječnja na aukciji.

Brojni obožavatelji jedne od najpoznatijih serija na svijetu, Prijatelji, zasigurno bi bili oduševljeni slučajnim pronalaskom nacrta za finalnu četvrtu sezonu serije.
 


VEZANO: Ovih 10 dugo iščekivanih serije dolazi na NetflixNaime, takvu sreću imao je radnik Fountain Studiosa u Wembleyu, koji je 1998. godine na mjestu gdje su snimane finalne epizode pronašao originalne nacrte pod nazivom The One With Ross's Wedding, piše BBC.

Djelatnica aukcijske kuće Amanda Butler rekla je da su skripte trebale biti uništene da kraj ne bi bio otkriven i smatra kako su vjerojatno pripadale nekome od članova serije.
 

Vrijednost skripti


Skripte se danas prodaju na aukciji u iznosu od 600 do 800 funti, a još uvijek neimenovani prodavač čuvao je skripte sve godine kraj svog noćnog ormarića te je izjavio da je gotovo i zaboravio da se nalaze tamo.

Aukcija će se održati 12. siječnja, a uz skripte, obožavatelji će moći kupiti DVD set i majicu loga serije Prijatelji, a Butler pretpostavlja da će vjerni obožavatelji zasigurno premašiti očekivanu cijenu skripte na aukciji.