LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hit-serija

VIDEO: Još nas malo dijeli od novih epizoda „Tračerice”

Nove epizode kultnog teen-klasika očekuju nas već idući mjesec, a prate avanture nove generacije tinejdžera.

Nove epizode kultnog teen-klasika očekuju nas već idući mjesec, a prate avanture nove generacije tinejdžera.

Nova Max Original serija Tračerica (Gossip Girl)  imat će premijeru 26. listopada na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prvih šest epizoda. Istog dana, u HBO GO ponudu stiže i svih šest sezona originalne hit-serije Tračerica iz 2007. godine.
 
Novu seriju razvio je Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ta ekstenzija pop-kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side gotovo desetljeće nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, gdje je nova generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora.

– Uranjajući natrag u skandalozne živote manhattanske elite, serija istražuje koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – razvili otkad smo zadnji put tračali na stubama Meta. Ali iako su se vremena možda promijenila, drama je bogatija nego ikad – stoji u najavi. 

U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez i Jason Gotay. Joshua Safran autor je i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski. Dvije epizode režirala je Karena Evans, a seriji se pridružio i dizajner kostima iz originalne serije, Eric Daman.

FOTO: PIXABAY