LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uskoro peta sezona

Uskoro izlazi nova sezona animirane serije „Rick i Morty”

Ljubitelje animirane serije „Rick i Morty” obradovat će činjenica da već ovog mjeseca izlazi peta sezona serije.

Ljubitelje animirane serije „Rick i Morty” obradovat će činjenica da već ovog mjeseca izlazi peta sezona serije.

Serija Rick i Morty vraća se na male ekrane 21. lipnja na HBO GO-u, a osim pete sezone, tada će ondje biti dostupne i prve četiri sezone. Riječ je o nagrađivanoj animiranoj seriji Adult Swima koja prati genijalnog znanstvenika i sociopata, Ricka Sancheza.

Nakon nestanka dugog gotovo 20 godina, Rick iznenada stiže na prag kćeri Beth kako bi se preselio k njoj i njezinoj obitelji. Iako Beth objeručke primi Ricka u svoj dom, njezin suprug Jerry nije toliko sretan zbog ovog obiteljskog okupljanja, stoji u priopćenju.

– Jerry je zabrinut zbog Ricka, koji se koristi garažom kao svojim osobnim laboratorijem, gdje radi na brojnim znanstvenofantastičnim napravama, od kojih bi se neke mogle smatrati opasnim, no zabrinjava ga i što Rick često odlazi u intergalaktičke avanture na koje vodi unuke, Mortyja i Summer.

Glavnim likovima glasove daju glumci Justin Roiland, Sarah Chalke, Chris Parnell i Spencer Grammer, navodi se u priopćenju, dok su autori i izvršni producenti serije su Dan Harmon i Justin Roiland.

Trailer za petu sezonu moguće je pogledati u nastavku.
 
FOTO: HBO ADRIA