LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nostalgični uradak

Stiže spinoff omiljene serije: „How I Met Your Father”

Na novoj seriji radit će i scenaristi iz originala, a kakav će biti uspjeh ostaje vidjeti nakon premijere u siječnju 2022.

Na novoj seriji radit će i scenaristi iz originala, a kakav će biti uspjeh ostaje vidjeti nakon premijere u siječnju 2022.

Nakon kraja omiljene serije How I met Your Mother, kompanija Hulu odlučila je napraviti spinoff naziva How I met Your Father

Zasad se zna da će u glavnoj ulozi biti Hillary Duff, koja će biti protagonistica i naratorica serije. Pričat će svom sinu o tome kako je upoznala njegovog oca, a radnja počinje 2021. u New Yorku, na istom mjestu gdje se odvija i original.

Pilot-epizodu će režirati Pam Fryman koji je režirao i gotovo sve epizode originala, prenosi Elle. Scenaristi originala Carter Bays i Craig Thomas pomoći će oko kreiranja nove serije i kažu da su vrlo sretni zbog toga.

― Djeco, ispričat ću vam priču: priča je o tome kako su dva scenarista imala sreću napraviti seriju svojih snova od devet epizoda i sad mogu predati štafetu novom kreativnom timu koji ima vlastitu fantastičnu priču za ispričati ― napisali su Bayer i Thomas u izvješću za časopis Deadline.

Od drugih uloga, glumit će Kim Cattrall (Seks i grad), Tom Ainsley (Versailles), Chris Lowell (Veronica Mars), Tien Tran (Space Force), Josh Peck, Ashley Reyes i Daniel Augustin.

Hoće li ovaj spinoff proći kao lijepo nostalgično izdanje kod fanova ili izazvati opći bijes kao remake filma Sam u kući, ostaje vidjeti.
 
FOTO: SCREENSHOT/TWITTER