LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Još nisu poznati detalji

Nakon više od 20 godina vraća se „Ace Ventura”: Amazon radi na filmu „Ace Ventura 3”

Iako još uvijek nije poznato više detalja, Amazon radi na snimanju filma „Ace Ventura 3”, nastavka ili remakea kultnih filmova iz 1994. i 1995. godine.

Iako još uvijek nije poznato više detalja, Amazon radi na snimanju filma „Ace Ventura 3”, nastavka ili remakea kultnih filmova iz 1994. i 1995. godine.

Već neko vrijeme poznato je da će se snimati Ace Ventura 3, i to u suradnji producentske kuće koja stoji iza prva dva originalna filma Ace Ventura i Amazona.

Od prvotne najave novog filma nije rečeno hoće li glavnu ulogu ponovno imati legendarni Jim Carrey i hoće li se raditi o nastavku ili remakeu starog filma. Nije još poznato ni kada se očekuje treći dio, no obožavatelji su se nadali da će biti što prije, već ove godine, što je malo vjerojatno s obzirom da ni Amazon ni producentska kuća nisu objavili više detalja.

Kako piše Screen Rant, treći dio nije se dogodio ranije jer je Carrey navodno načelno protiv snimanja nastavaka, no strani mediji pišu da je otvoreniji i zainteresiraniji za tu ideju posljednjih godina. Prva dva dijela filma Ace Ventura: Pet Detectiv i Ace Ventura: When Nature Calls nisu bila, najblaže rečeno, omiljena kritičarima, ali su bez obzira na to postigla ogroman uspjeh.

Dok ne dobijemo više detalja o novom filmu, prisjetimo se filma iz 1994. godine i nekoliko zanimljivosti o njemu objavljenih na IMDb-u:
  • glas Ace Venture i način na koji govori improvizacija je Jima Carreyja, baš kao i fraza All righty then, koja je na koncu postala jedna od Venturinih istaknutijih osobina.
  • scena u kojoj Ventura tvrdi da je stručnjak za treniranje dupina u originalnoj je verziji izrezana iz filma kada se prikazivao u kinima, a zatim je dodan kada je pušten na kazetama te iskorišten za reklamiranje verzije filma s dijelovima koji nisu viđeni u kinima
  • Jennifer Aniston navodno je donijela Courteney Cox kopiju ovog filma da ga pogledaju, no ona je odbila gledati
  • Carrey je na setu imao vlastitog kuhara koji je pripremao hranu za njega i njegovu iguanu
  • Adam Sandler odbio je ulogu Ace Venture.
FOTO: PIXABAY